Tema düzenleyici

7 Metrelik Otobüs Alacak İller

Çift katlılara yaşlılar binebilir ama üst kata çıkamazlar ve zaten 1 tam basmak zorunda oldukları için genelde bunlar ve beleşçiler tarafından tercih edilmiyorlar
İ.E.T.T de 65 yaş üstü kartı çift katlıda geçmediği için geçersiz olan uygulama

Konu sahibi
Zaten artık 7 m istanbul almıyor mal sahipleri artık ankara daki ötaların alma sebebi zaten 10 m için 3 kapılı için abartılmış diye 2 kapılıya dönülüyor aynı zamanda ise ötalarda sadece 7 m değil 8 m var mesela benim memleketim de zaten tetus taki mal sahipleri 7 m almalara devam ediliyor

Konu sahibi
Bi de halk tipi dönüşüm de olabilir diğer mahallelerde satılır mesela 7 m için hem ilçelerarası kooperatif olabilir bunun en mantıklısı dönüşüm olarak bursa,ankara,İzmir,istanbul,Tekirdağ,antalya,kocaeli,Sakarya gibi şehirler dönüşüm olabilir personel turizm benzeri halk tipi dönüşüm olabilir örneğin : otokar sultan maxi mesela otokar sultan maxi city'e benzer olabilir bide Isuzu novo için ise novo citi gibi benzeri olabilir bi de temsa Prestij sx mesela benzeri de opalin city olabilir

Büyükşehirler herhalde oturma odası ebatlarında otobüs almazlar diye düşünüyorum. Pek randımanlı olur mu bilemiyorum.

Konu sahibi
Büyükşehirler herhalde oturma odası ebatlarında otobüs almazlar diye düşünüyorum. Pek randımanlı olur mu bilemiyorum.
Bu arada zaten kooperatif le ilgili mal sahipleri alabilir mesela daha sonra dönüştürmek için karoser gibi yerlere götürür ve ya sanayi ye gider orda yaptırır engelli halk tipi için yaptırırlar belki engelli dönüşüm öyle olur zaten

Geri