Eyalet sistemine geçersek dediğin gibi olabilir.Sadece büyükşehirlerde kaymakamlıklar ve ve belediyelet kaldırılir o zaman
Ayrıca valilik kalicak zaten. Güvenlik sıkıntı olmaz, şehri kaymakam korumuyor ya herhalde![]()
Eyalet sistemine geçersek dediğin gibi olabilir.Sadece büyükşehirlerde kaymakamlıklar ve ve belediyelet kaldırılir o zaman
Ayrıca valilik kalicak zaten. Güvenlik sıkıntı olmaz, şehri kaymakam korumuyor ya herhalde![]()
Özgür Özel seçimleri gene kaybedecek belli oldu.39 bin yapardık diyen Özgür Özel boş yapmış.
İşsizlik yüzde 30, ekmek 50 olurdu 2026 da
Kalitesiz şirketleri neden özelleştirmek yerine iyileştirmeye çalışmıyoruz? TT’nin özelleştirilmesi demek ülkede 1-2 operatörden başka düzgün bir şeyin kalmaması demekSadece büyükşehirlerde kaymakamlıklar ve ve belediyelet kaldırılir o zaman
Ayrıca valilik kalicak zaten. Güvenlik sıkıntı olmaz, şehri kaymakam korumuyor ya herhalde
Devletin elindeki özel sirketler derken türk Telekom vs tarzı sirketler diyorsan onlar da özelleştirilsin kalitesiz ztn
Türk Telekom Özel Anonim şirket.Kalitesiz şirketleri neden özelleştirmek yerine iyileştirmeye çalışmıyoruz? TT’nin özelleştirilmesi demek ülkede 1-2 operatörden başka düzgün bir şeyin kalmaması demek
Almayın, zorunlu değil1 Ocak itibariyle poşet 1 lira olacak
28 bin 75te durmalarının sebebi buymuş.
Eskiden 1 lira ile 4 poşet alıyorduk. Şimdi ise 1₺ ile 1 poşet alabileceğiz ekonomiyi bu şekilde anlatabilirsiniz.
Ocak gelmeden fazladan poşet alsak kar,a geçer
devlet bize katır hibe etsin ozaman.Almayın, zorunlu değil
“poşet zorunlu değil ki ekieki” gün gelir zorunlu bir şeyi de vururAlmayın, zorunlu değil
Mükemmel fikir, teşekkürlerAlmayın, zorunlu değil
Türk Telekom Özel Anonim şirket.
Devlet kurumu olamaz artık...
Araba da almak zorunlu değil?Almayın, zorunlu değil
Hikayesini anlatıyım
Yani çok da değil aslında,
%60'ı TVF'e bağlı o da aslında devlete bağlı olup cebe cukkalanmış devlete bağlı olmayan bir fon. (Anlamayanlar için Türkiye Varlık Fonu'nu araştırmalarını öneririm.)
Araba da almak zorunlu değil?
Telefon da almak değil (ha bir dakika evet zorunlu)
"Almayın zorunlu değil" demek problemin üstünü örtmeye çalışmaktır.
Alışveriş poşetinin fiyatı serbest değil. Devlet tarafından belirleniyor. Bu da devletin kendisine göre enflasyon kalemini gösteriyor demek daha doğru olur.
Sonuç olarak Türk Telekom TVF'nindir.Hikayesini anlatıyım
zamanında araplara 0 borçsuz satılan Türk telekom. Araplar sayesinde milyar dolarlarca borca sokulmuştur. Daha sonra Oger telekom paraları cokkalayıp kayıtlara karışınca türk bankaları borcu olduğundan Türk telekoma el koymuşlar. en sonda TVF telekomun borcunu kapatıp şirketin yönetimine geçmiştir
O yüzden poşet zamını mı savunuyorsunuz?Ben büyük torba aldım 14 liraya.
2 yıldır kullanıyorum
büyük torbayı çöp poşeti olaraktamı kullanıyorsunuz.Ben büyük torba aldım 14 liraya.
2 yıldır kullanıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.