Kobani olaylarını gözünlemi gördün.Yav sdg'dekiler terorist zaten.
Bombala gitsin hepsi.
Onun için ayaklanicak insan çok olmaz olanlarsa terör destekcisidir ifşa olurlar..
Kobani olaylarını gözünlemi gördün.
Türkiyede senin gibi düşünüp bombalamıştı zamanında o saldırıda 34 Vatandaş ÖLDÜYav sdg'dekiler terorist zaten.
Bombala gitsin hepsi.
Onun için ayaklanicak insan çok olmaz olanlarsa terör destekcisidir ifşa olurlar..
Abouww ofis alt geçiti
Orda mıydınız ?Abouww ofis alt geçiti
E hani terör bitmişti geçen sene?
Bunlar silahsız kürt vatandaşları.E hani terör bitmişti geçen sene?
ypg hala duruyor
Amerikan desteğiyle solculuk yapan medeniyetsiz ypg temizlenir umarım.
Hayır orda değildim ben tarafsızım arkadaşlar. Cadde ve bulvarları iyi biliyorum sadece.Orda mıydınız ?
Kuzey Suriye'den bahsediyorum zaten dostum...Bunlar silahsız kürt vatandaşları.
Ellerine silah alıp ülkemde tehdit oluşturan herkes cezasını çekmeli.
Kürt olunca sizin için sorun olur zatenBunlar silahsız kürt vatandaşları.
Ellerine silah alıp ülkemde tehdit oluşturan herkes cezasını çekmeli.
Bence seni iyi kandırmışlarKuzey Suriye'den bahsediyorum zaten dostum...
Güya teror bitti denildi ama ypg'ye bagli onbinlerce terörist var Suriyede...
Genç kadınları vs bile zorla veya kandırarak silah altına almış cahil herifler...
1 üniversite açmazlar orda ama çoluk çocuğun bile eline keleş verirler.
Adam petrolün üstüne oturmuş. Ne yapsın hapisteki adamla görüşüp. ABD himayesindeki Abdi, niye görüşme yapsın ?Suriye'deki operasyon sonrası DEM Parti'den Öcalan çıkışı: Mazlum Abdi ile görüşsün!
Suriye’de tansiyon yükselirken DEM Parti, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın SDG elebaşı Mazlum Abdi ile görüşmek istediğini açıkladı. Parti Sözcüsü Doğan, "Açın yolu. Öcalan doğrudan temas kursun ve önerilerini iletsin." dedi.
Umarım tum sdg teröristleri temizlenir de tekrar medeniyet gelir oralara...Halep'te 30 kadar SDG mensubu öldürülmüş.
Terör orada bitmez. İçeride bitti burada.Kuzey Suriye'den bahsediyorum zaten dostum...
Güya teror bitti denildi ama ypg'ye bagli onbinlerce terörist var Suriyede...
Genç kadınları vs bile zorla veya kandırarak silah altına almış cahil herifler...
1 üniversite açmazlar orda ama çoluk çocuğun bile eline keleş verirler.
İçeride de sempatizanları var onlarca...Terör orada bitmez. İçeride bitti burada.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.