Ben bu 4 takım arasında az farkla bizi favori görüyorum.
TÜRKİYE % 35
Romanya % 25
Slovakya % 25
Kosova % 15
Ben bu 4 takım arasında az farkla bizi favori görüyorum.
Hakan, Arda, Kenan gibi oyuncuların tek bacağı bile bu ülkelerin kadrosundan daha değerli.Slovakya'da Benes, Pekarik, Skriniar, Satka gibi bizden isimler var. Lobotka gibi bir yıldız var.
Rakip Slovakya mıAvusturya'yı yendiysek Slovakya'yı da yenebiliriz . Yeter ki Romanya'yı geçelim . Her ne olursa olsun futbol ülkesidir .
EvetRakip Slovakya mı
Kesin değil belki de Kosova geçecek turu. Slovakya - Kosova maçı kazananıyla
Kosova daha formda
Amerika, Amerikan Futbolu ülkesi. Daha yeni futbola geçiş yapıyorlar. Yeni Türkiye jenerasyonun içerisinde gruptaki hiçbir ülke Türkiye'nin rakibi bile olacak düzeyde değil. Belki Avustralya sürpriz puan alabilirAbd ile kaç maç yapıp kaç kazanmışız ?
Hocam o çok eskidendi. Önemli yatırımlar yaptılar. Bizi de yendiler.Amerika, Amerikan Futbolu ülkesi. Daha yeni futbola geçiş yapıyorlar. Yeni Türkiye jenerasyonun içerisinde gruptaki hiçbir ülke Türkiye'nin rakibi bile olacak düzeyde değil. Belki Avustralya sürpriz puan alabilir
Çok korkunç rakipler varken Arjantin - Brezilya - Ekvador gibi o kıtanın ülkeleri, Avrupadan da keza büyük ülkeler varken bu grup cidden Türkiye'nin ilk defa kura şansı oldu gibiHocam o çok eskidendi. Önemli yatırımlar yaptılar. Bizi de yendiler.
Hayırlısı.
Tahminim
1. ABD
2. TÜRKİYE
3. PARAGUAY
4. AVUSTRALYA
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.