Trump 1 numaraya bugün itibariyle Kolombiya'yı koydu.Hayda bakalım nasıl bi operasyon gelicek....
ben 1 hafta içinde irana da bi operasyon bekliyorum. Hamaney'in Rusyaya kaçma ihtimali var..
Trump 1 numaraya bugün itibariyle Kolombiya'yı koydu.Hayda bakalım nasıl bi operasyon gelicek....
ben 1 hafta içinde irana da bi operasyon bekliyorum. Hamaney'in Rusyaya kaçma ihtimali var..
Birleşmiş Milletler dediğimiz şey zaten ABD demek.Birleşmiş Milletler benzeri bir organ kurulmalı ve oylamayla Trump gibi ne olduğu belli olmayan sözde liderler görevden alınabilmeli. Başka çere yok. Dünya yoksa bu gibi adamlarla uğraşıp duracak belli ki. Biri gidiyor, biri geliyor. Kimseye saygısı olmayan adamlar bunlar. Ülke yönetimine kesinlikle gelmemeliler. Bu gibi isimler demokrasi adı altına sığınıp demokrasiye olan güveni daha da zedeliyor. Dört sene önce seçimi ben kazandım diye ağlıyordu, şimdiki açıklamalarına bak. Sen başka ülkelerin yönetimine saygı duymuyorsun daha.
Kusura bakmayın sert yazıyorum ama cidden sinir bozucu. İnsanlar bu gibi adamlar yüzünden uykusuz kalıyor en basitinden belki.
Daimi üyelerde Çin ve Rusyada var.Birleşmiş Milletler dediğimiz şey zaten ABD demek.
Veto ettiği an tamam.
Noluyor
Birleşmiş milletler benzeri bir organ diyor. Bunun başkenti amerika değil de avrupada bir yer olur benceBirleşmiş Milletler dediğimiz şey zaten ABD demek.
Veto ettiği an tamam.
Abd istemeden kuş bile uçmaz...Birleşmiş milletler benzeri bir organ diyor. Bunun başkenti amerika değil de avrupada bir yer olur bence
Abd gelecekte daha izole bir abd olacak. Şimdi olmasa da gelecekte olur benceAbd istemeden kuş bile uçmaz...
Kendi kendilerine toplanır çay, kurabiye yer kalkarlar bu düzende...
Çin'in ekonomik savaşı bırakıp askeri savaş için adım atması gerek düzenin değişmesi için...
Abd güç kaybettikce daha daAbd gelecekte daha izole bir abd olacak. Şimdi olmasa da gelecekte olur bence
ABD istemeden, toplantı salonuna kruvasan alamazlar.Birleşmiş milletler benzeri bir organ diyor. Bunun başkenti amerika değil de avrupada bir yer olur bence
Amerika, Rusya ve Çin ile kafayı bozmuş durumda. Sırf Rusya ve Çin gemileri geçmesin diye Grönlandı almalıyız diyorAbd güç kaybettikce daha da
saldirginlasicak...
İzolasyon 2. Dünya savasi öncesinde kaldı..
Duzenin değişmesini ertelemek için her yere saldırıcak abd önümüzdeki yıllarda..
Güney Amerika, İran, Afrika, Yemen Riskli bölgeler... Abd saldirisi olabilir![]()
ABD Savaş Bakanı Hegseth, Rusya’nın Venezuela’da bulunan hava savunma sistemlerine atıfta bulundu:Amerika, Rusya ve Çin ile kafayı bozmuş durumda. Sırf Rusya ve Çin gemileri geçmesin diye Grönlandı almalıyız diyor
Maduro Türkiye'ye kaçsaydı. Amerika bize girecekti.Cumhurbaşkanı Erdoğan:
• Venezuela meselesinde Türkiye ve Venezuela halkı için en iyisi neyse onu yapmanın gayreti içerisindeyiz.
• Maduro milletimizin dostu olduğunu çok kez gösterdi.Hukuku çiğneyen eylemi tasvip etmiyoruz. Dost Venezuela halkının yanında olduğumuzu göstereceğiz.
• Venezuela meselesinde hem Türkiye hem dostumuz Venezuela için en iyisini istiyoruz.
• Hukukun gücü yerine gücün hukuku egemen olursa çatışma eksik olmaz.
Erdoğan zeki adamMaduro Türkiye'ye kaçsaydı. Amerika bize girecekti.
Maduro Zeki adam
Bi taşla iki kuş vurmuş olacaktı.27 Aralık 2025 tarihinde Trump ile Maduro telefonda konuşuyor. Trump "Sana son bir fırsat veriyorum, yanına 2 - 3 bavul altın ve para alıp Türkiye'ye git ve sığınma talep et, sana söz veriyorum sana dokunamayacağım" diyor. Maduro, düşüneceğini söylüyor. Bu bilgi Erdoğan'a veriliyor. Erdoğan da "Bizi uyuşturucu baronunu saklayan ülke gibi gösterecekler" diyerek reddediyor. Maduro da pek hevesli değil. Trump'un verdiği süre doluyor ve ekibi yollayıp, içerideki hainler ile birlikte Maduro'yu paketliyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.