Her yer yanıyo vallaSilivri yanıyo @emreunel159
Ne güzel 5 yıldızlı otele gidecektim orada,ömür boyu kalacaktımSilivri yanıyo
İstanbulun hem itfaiyesi hemde orman genel müdürlüğü ekipleri çok var merak etme söndürürler.Her yer yanıyo valla
Bucali İzmirde 4 yıldızlı Otel var olmaz mıNe güzel 5 yıldızlı otele gidecektim orada,ömür boyu kalacaktım
Yok ille de silivride yatıcam ben,gerekirse karikatür çıkarırım orada kalmak içinBucali İzmirde 4 yıldızlı var. Otel var olmaz mı![]()
Böyle yaparsan hakkariye sürgün bile ederlerYok ille de silivride yatıcam ben,gerekirse karikatür çıkarırım orada kalmak için
Üzülürüm neyse tamam bi daha silivri diye tutturmamBöyle yaparsan hakkariye sürgün bile ederler
Bu kadar cok yangın olduguna gore inanilmaz sayida yok kesinlikle mucadelede yeni teknolojilere imza atmamiz lazimİzmir itfaiye araç sayısı ne kadar?
Ve orman aracı sayısı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.