Tema düzenleyici

YalinGoztepe35 kullanıcısının son içeriği

1. Y

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

İlk etap açıldığında zaten depo bitmiş olur. Yada trenler istasyonlarda son seferlerinde park edilip devam edilir. Ayarlaması olucak mutlaka.
  2. Y

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Metro-Tramvay her zamanki gibi çakılı oldu ancak ligin son sırasındaki takımla oynadığımız için ve tribünde cezalılar olduğu için stadyum aşırı kalabalık değildi. Garip şekilde Poligon-F.Altay arası aşırı trafik yoktu. Bugün metro eziyet olmaktan kurtardı diyebiliriz. :)
  3. Y

Dün yazmıştım. Cemil Tugay iki etap olarak açılacak dedi. İlk etap Üçyol-Çamlıkule ikinci etap Çamlıkule-Fuar İzmir olucak.
  4. Y

Buca Belediye istasyonunda inşaat sürecinde yürüyüş yolu yine bozulacak :) Ya yol kapanır yada direk yürüyüş yolunun ortasına yapılacak. Semt Garajı istasyonu yaya alt geçidi olmazsa bir anlamı olmayacak. Çünkü oradan yürüyerek izbana geçiş yok.
  5. Y

Buca belediye meclisinden Belediye ve Buca Çarşı istasyon alanları Buca Belediyesinden İBB ye geçirilmesi için onay verilecek. Söylediğimiz gibi artık Üçyol-Çamlıkule arasında sadece istasyon ve ray işlemleri yapılacak.
  6. Y

Tebrik ederim benim bildiğim bilgiler eksik kalmış. Çamlıpınarı düşünmüyorlardı ama hayata geçecek. Semt Garajı için Şirinyer'in durumu söz konusu oldu demektir. Muhtemelen Semt Garajının ya arkasına yada yanına yapılır istasyon. Cemil Tugay iki etap halinde çalışacağını söylemiş. Demektir ki...
  7. Y

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

İzmirpark önünde metro çalışmasından dolayı ışıklar değişti ama bilmeyenlerden dolayı kargaşa var. En azından bozyakaya gidecek otobüsler tek yön şekilde egepolün yanından köstence yan yol şeklinde kullanılabilirdi. Bucaya gidecekler Bozyakaya gidecekler birleşince kargaşa oluyor orada.
  8. Y

Cities Skylines Şehirleriniz

Şehire çoğunlukla dört şeritli yollar yapmaya çalış. Dar yol sekmesinde dört şeritli yol var. Onun baya faydası oluyor. Eğer dlc varsa sanayi yolları sekmesinde dört şeritli sanayi yolu var baya faydası oluyor. Trafik ışıklarını azaltmaya çalış.
  9. Y

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Yarın Göztepe maçı var orada olacağım. Maç çıkışı meydan metrodan dolayı ana baba günü olucak. Bide istinye otoparkı paralı olunca daha problem oldu. Hayırlısı. Pazartesi metro normale dönünce deneyeceğim F.Altay-Balçova arasını nasıl gidecek bakalım. Benden önce giden olursa buraya yazar 😁
  10. Y

Sizin yüzünüzden bu gece cities skylines girip FC 26 yerine biraz bu oyunu oynayacağım. :) pc formatladığım şehiri hatırladığım kadarıyla aynı düzende kuracağım ama geçen haritayı bulamadım. Bulursam aynı şekilde kuracağım.
  11. Y

Cities skylines 1 ve 2 arasında görüntü farkı var. Oyüzden 2'yi yüklemedim ayrıca bazı özellikleri dlc olmadan geliyor sanırım. Oyüzden uğraşmadım. Cities skylines 1 ile 2020 den beri haşır neşirim. Pcye format attıktan sonra yaptığım şehir silindi. Tekrar yapınca buraya atarım. :)
  12. Y

Aynen öyle solaris 2014 te alım olduktan sonra eshot yedek parça siparişi vermişti ama polonyadan bir türlü getiremediler sonra mahkemelik oldular. Yedek parça zararı oluşunca 20 tane otokar kiralanmıştı. Hatta bir kısmı iztaşıt sonra iett ÖHO ya gitmişti.
  13. Y

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

İBB ve Manisa işbirliği protokolü yapınca açabiliyor. İstanbul-Kocaeli arası olduğu gibi yani. Çeşmede tekelleşme olduğu için durum farklı.
  14. Y

Eshot 2021 Otokarlardan gayet memnun sadece yedek parça problemi vardı ben aşırı şikayet olduğunu sanmıyorum. Ancak Eshotun tek istediği marka solaris. Hareket memurlarıyla konuştuğumda en az arıza yapan solaris diyorlardı. Ama yeni otobüsler muhtemelen Ankara gibi Mercedeslerden oluşur.
  15. Y

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Manisa'da Besim dutlulu ve rahmetli ferdi zeyrek ile anlaşma yaparak Manisa Seyahat fazla zam yapmıyor. Çeşme Seyahati Manisa gibi düşünmüyorsan üzücü... Oyüzden Manisa örneği verdim..
Geri