Tema düzenleyici

Mert3444 kullanıcısının son içeriği

1. Mert3444

Restoranlarda müşteriden servis ücreti, masa ücreti ve kuver ücreti almak yasaklandı

Böyle bir şey olduğunu ilk defa duydum da pek restorana falan gitmişliğim yok AVM’deki bazı hızlı yemek restoranları hariç.
  2. Mert3444

Omsı 2

Haritanın kendisi indirme boyutu olarak 3,7 GB’ye yakın. Otobüs boyamasıyla da toplam 4,1 GB. Sıkıştırılmıştır herhalde. İndirmediğim için tam boyutunu bilemiyorum.
  3. Mert3444

Omsı 2

Yok. Aachen, Köln, München, Bremen Nord, Hamburg 20 ve Thüringer Wald hariç ücretsiz. Ama şöyle bir durum var; bazı ücretsiz harita modları, ücretli modları gerektirebiliyor. Çünkü bunların parçalarını (yol, bina vs.) kullanıyorlar. (Benzetme yapmak gerekirse ETS 2 Promods gibi)
  4. Mert3444

Omsı 2

Bundan sonrası için böyle bir sıra belirledim. Kurallarım önce gerçekçi haritalar, sonra kurgusallar. Zaten Thüringer Wald hariç gerçekçi. Bunun yanında bir Almanya’dan, bir Almanya dışından şeklinde gidiyorum. Tabii çoğu Polonya’dan çünkü modların çoğu öyle, bu durum benlik değil yani. :D Sıra...
  5. Mert3444

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Bence iletiliyordur da hep bahaneler işte… Bir de araç 19.29’da planlanandan kalktı 3 dk önce, neyse ki körüklü. M4013 gelmesine rağmen motoru durdurup indi şoför. Çünkü saatler hatalı işte. Çözmesi zor değil. 142F görece kısa bir hat. Yoğun saatte ring olarak veya kısa/göstermelik molalarla da...
  6. Mert3444

Evet şu anda sırada saymanın imkansıza yakın olduğu kadar kişi var. Yazıklar olsun böyle yönetime.
  7. Mert3444

[ATTACH] seriouscat com sitesinde sadece orijinal görsel yer alıyor. “knownyourmeme” sitesinde...

seriouscat com sitesinde sadece orijinal görsel yer alıyor. “knownyourmeme” sitesinde “Serious Cat” ismiyle daha detaylı bilgi de mevcut. (İngilizce)
  8. Mert3444

Fotoğraftaki kedi esas olarak gerçektir. Fakat belli olacağı üzere fotomontaj vardır. Kedi...

Fotoğraftaki kedi esas olarak gerçektir. Fakat belli olacağı üzere fotomontaj vardır. Kedi, ciddi duran bakışı nedeniyle internette “serious cat” olarak bilinmektedir. Bazı Türkçe forum vb. sitelerde “ciddi kedi” olarak da geçmektedir. Çeşitli komik fotomontajları insanları gülümsetmektedir...
  9. Mert3444

Altındaki Yükseliş

Altın pusuda bekleyip bir anda çıktı ortaya. 😁 Gümüş fırlarken altın neredeyse sabitti bir ara. 6400 civarına çıktıktan sonra hızlanmaya başladı yükselişi.
  10. Mert3444

Omsı 2

Ben de diyorum bu haritayı nasıl daha önce görmedim. :D Meğerse yeni çıkmış. YouTube’a yüklenen videolar da yeni dolayısıyla. Konudaki detayları şöyle: Videolardan gördüğüm kadarıyla trafikteki tüm yapay zeka araçları oyunun orijinal araçları. Bu bir eksi olabilir. Ama sonuç olarak şehir güzel...
  11. Mert3444

Güldüğünüz/Komik Gelen Videolar

Ben onu nolur nolmaz diye yazdım. Yani biz önlemimizi alalım da sonra başımız ağrımasın. :D Moderatörler daha iyi bilir yoksa.
  12. Mert3444

19.24 seferi HS2’den veriliyordu ve saat plansız yazıldığından yetişemiyordu. Hep 10 dakika falan geç kalıyordu araç. 19.40’a çekmişler anlarım, bu zaten doğru da 19.24 iptal edilmiş görünüyor, 16 dakika aralık nedir ilk durakta ağzına kadar doluyor zaten. 8 dakika aralık bile iyi değil aslında...
  13. Mert3444

Bilmiyorum bence kedi, kediye benziyor. 😁

Bilmiyorum bence kedi, kediye benziyor. 😁
  14. Mert3444

Teşekkürler arkadaşlar. 🫶

Teşekkürler arkadaşlar. 🫶
Geri