Açıklama:
11 yıllık çalışmanın ardından, Projekt Wrocław haritasını sizlere sunmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Gerçek bir şehri tasvir eden bu harita, OMSI 2 oyunu için en büyük Polonya haritalarından biridir. Toplam 41 otobüs hattında seyahat etmeye davetlisiniz – 25 normal gündüz hattı, 2 ekspres gündüz hattı, 10 gece hattı, 1 yoğun gündüz hattı, 1 banliyö gündüz bölgesi hattı ve 1 ek çalışan hattı. Harita ayrıca (isteğe bağlı olarak) indirilebilir özel Mercedes C2 araçları (yazarları readme dosyasında listelenmiştir) ve Solaris Urbino 12 ve 18 (3. nesil) için dokular içermektedir.

Hocam bu modların çoğu ğcretli miEkli dosyayı görüntüle 105003
Bundan sonrası için böyle bir sıra belirledim. Kurallarım önce gerçekçi haritalar, sonra kurgusallar. Zaten Thüringer Wald hariç gerçekçi. Bunun yanında bir Almanya’dan, bir Almanya dışından şeklinde gidiyorum. Tabii çoğu Polonya’dan çünkü modların çoğu öyle, bu durum benlik değil yani.Sıra tabii ki değişebilir bazı modlar güncellenirse veya teknik sorunlar çıkarsa hatta belki de iptal olabilir plan bir yerden sonra çünkü bu listeyi tamamlamak aylar, belki de yıllar sürecek bir şey.
Yok. Aachen, Köln, München, Bremen Nord, Hamburg 20 ve Thüringer Wald hariç ücretsiz. Ama şöyle bir durum var; bazı ücretsiz harita modları, ücretli modları gerektirebiliyor. Çünkü bunların parçalarını (yol, bina vs.) kullanıyorlar. (Benzetme yapmak gerekirse ETS 2 Promods gibi)Hocam bu modların çoğu ğcretli mi
Maşallah, kaç gb gerektiriyor harita için.Ekli dosyayı görüntüle 104949
Ben de diyorum bu haritayı nasıl daha önce görmedim.Meğerse yeni çıkmış. YouTube’a yüklenen videolar da yeni dolayısıyla. Konudaki detayları şöyle:
Videolardan gördüğüm kadarıyla trafikteki tüm yapay zeka araçları oyunun orijinal araçları. Bu bir eksi olabilir. Ama sonuç olarak şehir güzel yansıtılmış gibi, Polonya haritaları pek kötü çıkmaz. Bakılır diye düşünüyorum. Ne zaman bakarım bilmiyorum. Şu anda Prague Citybus haritası 180 hattındayım MAN Lion’s City 18 ile. (Yeni MAN)
Bir de çok eskiden geliştirilen Wrocław Breslau v0.3 by Siroccoxp isimli bir mod var. Bakacaktım ileride de artık gerek yok gibi. Bu yeni modun eski modla alakası yok. Yapımcıları farklı ve eskisi 2017’den sonra ufak güncellemeler hariç güncellenmemiş. Yani ikisi bağımsız modlar.
Vikipedi: Oder Nehri üzerine kurulmuştur. Nüfus bakımından Polonya'nın üçüncü şehridir. Varşova'dan sonra, Polonya'nın ikinci büyük finansal merkezi olduğu düşünülür.
Haritanın kendisi indirme boyutu olarak 3,7 GB’ye yakın. Otobüs boyamasıyla da toplam 4,1 GB. Sıkıştırılmıştır herhalde. İndirmediğim için tam boyutunu bilemiyorum.Maşallah, kaç gb gerektiriyor harita için.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.