Tema düzenleyici

Doko kullanıcısının son içeriği

1. D

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Manisa örneğinde il farkı olduğu için belediye bakanlıktan izin almadan hat açamaz o sebepten ötürü yapılan yanlış değil. Lakin Çeşme İzmir’in bir ilçesi olduğundan belediye isterse hat açabilir
  2. D

Ondan bir sorun olmaz. Kendileri düşünsün
  3. D

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

O zaman belediye daha uygun bir kaplama yapsın
  4. D

Belediye gitsin Fahrettin Altay’dan Çeşme’ye direkt otobüs koysun. Kışın sadece haftasonu 2 araç çalışsa yeter. Yazınsa haftaiçi saatte 1 haftasonu 20 dakikada bir çalışmalı. Araç olarak sadece Man çalışmalı. Tabii HİM’e yazınca aktarma yapın demekten başka bir şey demiyorlar.
  5. D

Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa...
  6. D

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Yine kart atıp geçme olur (İzban’da zaten 90 dk olsa bile hat uzun olduğundan kart İllaki basılır). Üçyol için de kart basma sadece yolcu sayımı için olur zaten aktarmadan ücret almayacak
  7. D

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

3. Ray olmaz bence. Bununla ilgili bir bilgi var mı ? Ben direkt M5 gibi tren bekliyorum
  8. D

Hiç sanmıyorum. Millet metroya binemeyeceği için ekstra kaos çıkacak. 681’in 3 dakikada bir çalışıp metroya sadece uzun yol yapacakların binmesi sağlanmalı. Narlıdere hatları metro olmadan önce hep dolu gidiyordu. 969 en fazla kullanılan hatlardan biriydi 2 sene öncesine kadar İstanbul’da M5 2...
  9. D

25’inde başlıyor çalışma. Bugün beklemezsin de haftaya metro tüm gün çakılı olacak
  10. D

Belli ki Fahrettin Altay’da trenler makas değiştiremeyeceğinden ötürü seferler kısılmış. 681 ve Konak tramvayında seferler çok artmalı.
  11. D

Belki de bu çalışmadan sonra tüm trenler kaymakamlığa kadar gidecektir. Tabii bunun için sinyalizasyonun da tamamen bitmiş olması gerekiyor (2 yıl oldu çoktan bitmeliydi)
  12. D

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Dün akşam 21.00 sularında İzmir-İstanbul otoyolunuda Susurluktaki Shell’de 35 BMG 821 (sonu tam doğru olmayabilir) plakalı bir İztaşıt vardı. Fotosunu çekemedim. Kaplaması büyük oranda sökülmüştü. Muhtemelen satılmıştır. Yeni otobüs aslında.
  13. D

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

17.41’de Evka-3 metroda 268 beklemeye başladım. 17.49’ta otobüs 50 kişi kalktı ve yeşil köşk durağında kaptan orta ve arka kapıları açıp yolcu almasına rağmen binemeyen çok kişi oldu. Muhtemelen 20 dakikadır otobüs gelmemiş.
  14. D

Mesai saatinde kesin olmuştur. Dolmuşlar da sabah çakılıydı
  15. D

Peron genişletme çalışması yapıldığı bariz olarak belli. Keşke 268 ve 368 Bornova metroda bekleme yapmayacak şekilde ring yapsaydı.
Geri