Tema düzenleyici

Ayaz kullanıcısının son içeriği

1. Ayaz

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

arkasına yapılacak @KSakin35 hocamızın attığı fotoğrafa bakılırsa sarı dikdörtgenler istasyonlar oluyor Fuardan bir önceki istasyon yani Semt Garajı durağı izban raylarının hemen dibinde görünüyor.
  2. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

M4 hattı: Hat Yamanlar,Nafiz Gürman,Cengizhan,Alpaslan duraklarına uğraması lazım. Hat Sakarya Caddesinden giderse bütün Evka-3 Metro hatları rahatlar. Serinkuyu durağı biraz daha geriye alınarak durağın adı Karşıyaka Devlet Hastanesi olarak değiştirilmeli. Karşıyaka Cumhuriyet durağı biraz daha...
  3. Ayaz

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Kesinlikle az bile olsa bir siyahlık olurdu geçen gün evimin karşısındaki boş alana şimşek çarptı ve çarptığı yer siyah oldu birde yanık kokusu geldi hemen.
  4. Ayaz

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Mesela Çiğliden Karabağlara gidilecekse 535+538 yapılıp Çevreyolu kullanarak gidilebilir.
  5. Ayaz

Büyük ihtimalle 538 ve 531 bundan dolayı açılmıyor hastanede istense kocaman bir aktarma merkezi yapılabilir gayette kullanışlı olacağını düşünüyorum.
  6. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

anladım sağolun.
  7. Ayaz

Menemende oturan bir kişi izulaşta çalışabiliyormu ?
  8. Ayaz

burada çalışan personel araçlarını biliyorum bu personel aracı değil.
  9. Ayaz

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

bir keresinde koltuklar doluyken metroya bindim ve kapının koluna tutunmak zorunda kaldım bir amca tutunacak yer olmadıgı icin metro durağa yanaştığında tutunamadı ve maalesef düştü.
  10. Ayaz

her gece 4 civarı Çanakkale Asfaltı Caddesi üzerinde bir izulaş aracı görüyorum bugün ilk defa çekebildim araç aşırı hızlı ilerliyordu maalesef en net böyle çekebildim.
  11. Ayaz

90 dakika kaldırılsa bile iki metro arasını ücretsiz yapabilirler zaten 90 dakika kalkarsa 120dk geliyor
  12. Ayaz

oh be galiba artık 428i köyiçinden çıkartabilirler veya 800 e körüklü destek yapabilirler
  13. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

532nin 7334 sokaktan 7370 sokağa çıkarken hatalı parklama nedeniyle çok kez zorlandığını gördüm zaten 636 hattı solo çalışacağı için böyle bir sorun olmaz.
  14. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Mükemmel olmuş hocam ellerinize sağlık 💯
  15. Ayaz

M2 ye bir tünel yapsalar tünelin sonuda M1 Üçyolun Bilet Holüne açılsa güzel olurdu
Geri