Tema düzenleyici

ağır su kullanıcısının son içeriği

1. ağır su

M1B Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Uzatması

mevcut kirazlı istasyonunun ilerisinde barbaros var, ondan sonra malazgirt geliyor. şaft tipi istasyon olduğu için benzer yapıya sahipler, ilerlemesi de benzer seviyededir muhtemelen
  2. ağır su

M5 Samandıra Merkez-Sultanbeyli Metro Hattı Uzatması

samandıra etabının açılışı öncesi 4 set alınmıştı, bu setler hattın orijinal araçları ile aynı olacak şekilde mitsubishi tarafından üretildi son yıllarda merkezi hükümet tarafından metro ve tramvay araçlarının alımı için %51 yerlilik şartı getirildi, o tarihten beri yurt dışından set alımı da...
  3. ağır su

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

atmayı unutmuşum, 2 hafta önce bu şekildeydi
  4. ağır su

M1B Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Uzatması

malazgirt istasyonunun peron tüneli kazıları tamamlanma aşamasına gelmiş, kalıcı kaplama imalatlarına başlanmış alt yüklenici peron tünellerinin detaylı bir video çekimini paylaşmış, izlemenizi tavsiye ederim kaynak
  5. ağır su

Bursa Hızlı Tren Projesi

umarım bursa-balıkesir etabına aittir..
  6. ağır su

ben de yetişmeyeceğini düşünüyorum lâkin anadolu raylı sistemler işletme müdürü sultanbeyli etabı ile beraber açılacağını belirtmiş
  7. ağır su

M10 Pendik-SGH Metro Hattı, Pendik-Fevzi Çakmak Etabı

orijinal istasyon çizimlerinde üç giriş yapısı da kuzey tarafında yer alıyor. güneyde giriş yapısı yok ama yer altı tüneli ile direkt marmaray peronuna bağlanacağı için bu şekilde planlandı uydu görüntülerini incelediğimde sol ve sağdaki çıkışların yapılacağına dair bi kanıt göremedim açıkcası...
  8. ağır su

M5 Üsküdar-Samandıra Merkez Metro Hattı

bu hat günde ortalama 330.000 yolcu taşıyor. haftasonu olduğu için 200.000 civarına düşürsek bile 100 kişi kapasiteli otobüslerle günlük 2000 sefer yapılması gerekiyor metroların ne kadar gerekli olduğunun güzel bir göstergesi
  9. ağır su

M10 Pendik-SGH Metro Hattı, Pendik-Fevzi Çakmak Etabı

çok iyi bir gelişme, hattın en fazla bir yıllık işi kaldı zaten. 2027 başına rahat yetişir kaynarca istasyonu zemine ulaştı ama pendik tamamen aç kapa olduğu için biraz geride kalmıştı
  10. ağır su

güncel ilerleme fotoğrafları, hangi istasyon olduğu belirtilmemiş ama muhtemelen veysel karani kaynak
  11. ağır su

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

pazartesi gerçekleşen saha ziyaretinin son ray kaynağı için olduğu açıklandı. bu aşama da tamamlanmış oldu
  12. ağır su

KONYARAY - Konya Banliyö Tren Projesi

gaziray'da kullanılacak setlerden 7 tane alınacak diye biliyorum. kredisi hazırdı, muhtemelen sipariş verilmiştir
  13. ağır su

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı

sadece bostancı istasyonunun üçüncü çıkışı ve huzur istasyonunun ikinci çıkışı kaldı diye biliyorum
  14. ağır su

evet dar çıkış yapılarında karşılaşılan bir şey, m8'in bazı istasyonlarında mevcut
  15. ağır su

çıkış yapısının yürüyen merdivenleri de yerleştirilmiş kaynak
Geri