Kardeşi Br class 165Beğendiğim trenlerden BR Class 166
tabiki biz dünyalı değil miyiz?
Şehirlerarası tren tipi olarak binmediğim tek tren tipi. YHT'deki CAF ve Siemens Velaro'lara bindim, Ada Ekspresindeki E44000'lere bindim ve TVS vagonlarına bindim ama bunlara binemedim İstanbul'da yaşadığım için ve bunların kullanıldığı yerlere gitmediğim için.
Bunlar bizde Velaro'ların daha eski olanları ICE 3'tür. Bizdeki Velaro'lar ise ICE 3 Neo'dur.
bunumu beğeniyorsun @Atabey Külüstür bu.Beğendiğim trenlerden BR Class 166
Siz raylı sisteme biniyor musunuz pardon?bunumu beğeniyorsun @Atabey Külüstür bu.
Diyarbakır Batman tren seferinde bu raybüs çalışıyordu sanki - MT15000Şehirlerarası tren tipi olarak binmediğim tek tren tipi. YHT'deki CAF ve Siemens Velaro'lara bindim, Ada Ekspresindeki E44000'lere bindim ve TVS vagonlarına bindim ama bunlara binemedim İstanbul'da yaşadığım için ve bunların kullanıldığı yerlere gitmediğim için.
Evet Her gün biniyorum bilmiyormusunSiz raylı sisteme biniyor musunuz pardon?
Diyarbakır Batman tren seferinde bu raybüs çalışıyordu sanki - MT15000
Ekli dosyayı görüntüle 105550
binmeden Mutlaka Diyarbakırı'da Gezin Hocam.Bir sonraki güzergahımda bu tren hattı da var)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.