W
wowuye
İstanbul Trafik Yoğunluğu Paylaşım Sayfası
Çok fena trafik var o zaman ama yine de çok şaşırdım. Defalarca kez Güngören'e giderken 98G ve minibüs kullanmış birisiyim Bakırköy'den İncirli'ye kadar max 5 dakikada gidilirdi.Bu ne şimdi. Rekor. 10dk olur, tamam ama 20dk nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 94006
istanbula yolmu dayanır. yakında zorunlu göçe zorlayacaklar.
Meşhur Küçükçekmece trafigi hocam...Bu ne trafik?
Ekli dosyayı görüntüle 103733
Klasik Sefaköy trafiği. Hiç unutmam geçen yaz Ramazan'da iftardan dönerken gece son 98S 23:50 sularında bile trafik vardı. Şoför bile bu saatte bu neyin trafiği diye söylenmişti.Bu ne trafik?
Ekli dosyayı görüntüle 103733
M9 veya M3 hattı sefakoy'den geçmeliydi...Klasik Sefaköy trafiği. Hiç unutmam geçen yaz Ramazan'da iftardan dönerken gece son 98S 23:50 sularında bile trafik vardı. Şoför bile bu saatte bu neyin trafiği diye söylenmişti.
Sefaköy'ün trafiğine maalesef çözüm yok. Yıllardır bıkkınlık veriyor. Bu yüzden sefaköyden dolanan hatlara binmek yerine 89A'yı tercih ediyorum
M9 hattı neden Sefakoy'den geçtirilmedi büyük rezalet ya şu tablo...Bu ne? Yürüyerek daha hızlı.
Ekli dosyayı görüntüle 103737
2019'da ben, annem, anneannem, yengem ve kuzenim Yeşilova'daki Sarıhan İşkembe'ye gitmiştik oradan da Zeytinburnu'nda anneannem, yengem ve kuzenimin yaşadığı eve döneceğiz. Sarıhan İşkembe D100 Edirne yönünde olduğu için mecburen arabayla D100 Edirne yönüne doğru azıcık gidip oradan dönmüştük ama D100 yanyolunda o kadar trafik vardı ki gıdım gıdım ilerlemiştik. Ayrıca bunu çok iyi hatırlıyorum sol şeritteydik dönüş için sağ şeride geçmemiz gerek ama sağ şeritte doluydu kuzenim sinyal verince sağ olsun bir Otokar Sultan Maxi City otobüsün kaptanı bize yol vermişti hangi bölge ve hangi kapı numarasıydı unuttum ama.Meşhur Küçükçekmece trafigi hocam...
Dünyanın trafik başkenti bi yer ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.