abicim bu konu pbsu ya ait başka yere taşı pbsu dan yapBende omsi 2de Kente Tekulaş repainti yapıyorum
abicim bu konu pbsu ya ait başka yere taşı pbsu dan yapBende omsi 2de Kente Tekulaş repainti yapıyorum
Ben kayseri den ise pbsu için hem plaka oluşturmaya başladım sırada araçta mal sahibi olabilirim hayali olarak hangi araçta seçeyim plaka belli ab 500 ama hangi araç kullanıyım
Procity tr yaptım zaten sormadan devam edildi zatenBMC Procity TR modu olabilir ya da Otokar Kent modu
Bu modu paylaşabilecek misinAnkara Büyükşehir Belediyesi Yeşil Özel Halk Otobüsü Modumuz...
541 ERYAMAN - KIZILAY - BAKANLIK - MEŞRUTİYET - M. PAŞA - NECATİBEY
Mercedes-Benz O307
Ekli dosyayı görüntüle 100817
Ekli dosyayı görüntüle 100818
Ekli dosyayı görüntüle 100819
Ekli dosyayı görüntüle 100820
Ekli dosyayı görüntüle 100821
Ekli dosyayı görüntüle 100822
Ekli dosyayı görüntüle 100823
Ekli dosyayı görüntüle 100824
𝓑𝓮𝓻𝓪𝓽 𝓚𝓪𝓰𝓪𝓷 𝓨𝓲𝓵𝓶𝓪𝔃
~Cobra Sevdalısı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.