W
wowturkeyNet
Malatya’ya dair ulaşım haberlerini ve görsellerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Adım adım, karış karış Battalgazi’mizin her sokağından güvenli ve konforlu yollar için çalışıyoruz.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından; Tokluca Mahallemizde sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.
#AsrınMirasıGeleceğinİnşası
Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve hemşehrilerimize daha konforlu bir yaşam sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.
Dilek Yolu’muzu Şehir Mezarlığı Kavşağı’na bağlayan 800 metrelik yolumuzda yaptığımız asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik.
Kuzey Kuşak Yolumuz ile Kuzey Çevre Yolu’muzu şehir merkezimize bağlayan yolumuz, 30 metre genişliğiyle ve 2x3 şeridiyle sürücülerimize güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sağlayacaktır.
Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizin ve Buğday Pazarı’mızın ulaşımını güvenli ve konforlu hale getirecek olan yolumuz aynı zamanda şehrimizin ekonomik canlılığına da katkı sunacaktır.
Gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elinize yüreğinize sağlık.
Büyükşehir Belediyemiz, merkez kırsal demeden, yol sorunlarına kalıcı çözümler üretmek ve ulaşım ağını güçlendirmek için yoğun mesai yapmaya devam ediyor.
:round_pushpin:Hekimhan - Güzelyurt ve Kurşunlu Mahallelerinin ana yol ve grup yollarında sıcak asfalt, bakım-onarım çalışmaları yaparak yolları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.