Hedef 200 Bin.Türkiye'nin en kalabalık mahallesi 151 bin 459 kişinin yaşadığı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Bağcılar Mahallesi.
Hocam İstanbulu bilmem ama Bağcılar İlçe Olamaz maalesef. Bağlar'ın moden semtidir Bağcılar
- Bağcılar Bahallesi: 151 bin 459 (Diyarbakır )
- Adnan Kahveci Mahallesi: 110 bin 619 (İstanbul )
- Kayaşehir Mahallesi: 108 bin 455 (İstanbul)
- Atakent Mahallesi: 102 bin 743 (İstanbul)
- Fırat Mahallesi: 91 bin 279 (Diyarbakır)
bi yanlışlık olmuş galiba. Bahçekent'Mi Bahçeşehir'miKesinlikle katılıyorum. Avcılar'daki Tahtakale de bu ilçeye dahil olabilir. Aşağıdaki gibi bir plan güzel olacağını düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 60225
Ben yeni ilçenin isminin Bahçekent olmasını öneriyorum (Bahçeşehir ile Esenkent'in birleşimi).bi yanlışlık olmuş galiba. Bahçekent'Mi Bahçeşehir'mi
Kesinlikle katılıyorum. Avcılar'daki Tahtakale de bu ilçeye dahil olabilir. Aşağıdaki gibi bir plan güzel olacağını düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 60225
Bahçekent hali hazırda bir semt adı olarak kullanılıyor. Bahçeşehir ismiyle kalması daha doğru, adını buradan alan eğitim kurumları, restoran zincirleri bile var.Ben yeni ilçenin isminin Bahçekent olmasını öneriyorum (Bahçeşehir ile Esenkent'in birleşimi).
ordan büyük bir mahallenin ismini verirler. bir sıkıntı kalmaz.Bahçekent hali hazırda bir semt adı olarak kullanılıyor. Bahçeşehir ismiyle kalması daha doğru, adını buradan alan eğitim kurumları, restoran zincirleri bile var.
Merhaba @GrandükAnkarada artık 2025 itibariyle yaklaşık 280.000 Nüfuslu Eryaman 240.000 nüfuslu Batıkent ve 235.000 nüfuslu Çayyolu ilçe olmalıdır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.