Tema düzenleyici

İETT Güzergâh Revizyon Önerileri / Hat ve Durak İstekleri

silahtarağa’daki için yorucu olmaz. Diğer mahallelerde zihnen yorucu olabilir o da 50P Gaziosmanpaşa’yı tavaf ettiği için yine de hiç birinde ayakta kalmaz sanıyorum
Yani alibeyköyden yolcusu olur
Bence değil , bu yorucuysa eğer ücra köşelerde mahallelerde yaşayanlara Allah sabır versin. Onlar daha fazla vesait kullanmak zorunda . Bence en güzeli Marmaray bağımlısının yazdığı gibi . En kolayı ve en rahatı
Zaten arnuvutköye gidecek Kemerburgaz dan binecek

Bu arada yine Marmaray Bağımlısının dediği gibi , olası bir Arnavutköy-Alibeyköy hattı gerçekten sadece Arnavutköy’de yaşayanların işine gelir . Zaten durakları hemen hemen hayal edebiliyorum . Yunus Emre Mahallesinden geçecek , küçükköy , cebeci , habipler … ki zaten rotanın yarısından sonra Arnavutköye giden otobüs sayısı 4 misli artıyor . Bomboş olurdu bence

Bu arada yine Marmaray Bağımlısının dediği gibi , olası bir Arnavutköy-Alibeyköy hattı gerçekten sadece Arnavutköy’de yaşayanların işine gelir . Zaten durakları hemen hemen hayal edebiliyorum . Yunus Emre Mahallesinden geçecek , küçükköy , cebeci , habipler … ki zaten rotanın yarısından sonra Arnavutköye giden otobüs sayısı 4 misli artıyor . Bomboş olurdu bence
Ben olsam 48KA ya depar eklerim 50G den araç alırım 48KAya pik saatlerde Alibeyköy den kaldırırım talep çok rahat olur

Ben olsam 48KA ya depar eklerim 50G den araç alırım 48KAya pik saatlerde Alibeyköy den kaldırırım talep çok rahat olur
48KA’nın uzaktan yakından Alibeyköy’le alakası yokki nasıl depar açabilirsin ? Farklı bir hatta olsa daha iyi olabilirdi ama uygun hat yok işte
Gidişte talep olur zaten , geliş boş kalır

50G gece hattı araç alaman B875B273-E14D-4C3F-9850-63E33DF04D67.jpeg
Haritalar böyle bir rota çizdi, trafiğe çok takılır gibi ama

48KA’nın uzaktan yakından Alibeyköy’le alakası yokki nasıl depar açabilirsin ? Farklı bir hatta olsa daha iyi olabilirdi ama uygun hat yok işte
Gidişte talep olur zaten , geliş boş kalır
48KA nın Kemerburgaz dan kalkıyor altından 50g geçiyor araçlar gidişte Alibeyköy kalkışlı Kemerburgaz peronlar bitişik olur

Bence güzergahı şöyle olabilirdi .
Alibeyköy —> Finans Kent ( dışarıdan Marmaray bağımlısının çizdiği yol ) —> İBB lojistik Destek Merkezi ( otoyoldan ) Venezia —> Sultançiftliği ( Meydan ) —> Habipler —> Fenertepe —> Arnavutköy Peronlar

Böyle olsaydı , dolu olurdu . Hem sultançiftiliğinin içinden geçen bir tane bile Arnavutköy aracı yok ( Meydan ) . Giderkende Arnavutköy’den gelen kişileri Eski Edirne Asfaltı’na bağlar ( Sultançiftliği Merkez Camii sonrası )

Habipler’den depar olarak, ya da bunu habipler turu atacak şekilde ayarlasak nasıl olur?Ekli dosyayı görüntüle 76912
Bak bu güzergahta olabilir ama bence benim dediğim gibi , Venezia Avm’den düz devam etmek yerine , Sultançifliğinin içine girip ; Habiplerden Arnavutköy yoluna bağlanabilir . Yoksa her türlü , bomboş gidip gelir . Hem de Arnavutköy Minibüslerine biraz rekabet gelir 🤣

Geri