A-895, 2017 model OTOKAR KENT LF olan aracını 2025 model makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT ile değiştirmiştir
Paylaşılmıştı
A-895, 2017 model OTOKAR KENT LF olan aracını 2025 model makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT ile değiştirmiştir
İki araçta A-280 ve A-895 yazıyorEkli dosyayı görüntüle 99766Ekli dosyayı görüntüle 99767
Tamamdır kardeşim. Ben başka birisi bilgiyi paylaştı zannetmiştim o yüzden sordum.
Çekimler bana ait A-895 ve A-280'in teslimatına katıldım teslimata çağırdılar detaylı çekim yaptım. Isuzu örnek oto satış müdürü mürsel gülkanat isuzu citiport alımları'nın devam edeceğini ve bu yıl içerisinde toplamda 100 adet isuzu citiport satışının hedeflendiğini söyledi.
Böylece ilk defa Silivri Bölgesine yeni kasa Citiport alındı.
Böylece bizim "1.BÖLGE." 'ye ilk gelen 2026 model otobüs olmuştur tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.C-062 0KM bmc procity tr hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
Karsan da güzel olabilir.İleride "ELEKTRİKLİ MOTOR." 'lu otobüsler zorunlu olursa inşallah "MAN lion's city e." marka model otobüsler tercih edilirler.★★★
Gazli olanlar gibi olursa leş otobüs bir işe yaramaz almasınlar öyle arabalarKarsan da güzel olabilir.
Elektrikli olanlar CNG'lere nispeten daha iyi gibiler.Gazli olanlar gibi olursa leş otobüs bir işe yaramaz almasınlar öyle arabalar
Sırf senin için araştırıcam.C-354 2015 model makyajsız BMC PROCİTY'İ Ankara'ya satıyor.
C-354 ne alacak?
Şöförüne sorarsan iyi olurSırf senin için araştırıcam.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.