Galatasaray a bir orta saha ya da bek kesin şart
Svanberg transferini taraftar iptal ettirdi. Genç Nhanga gelecek. Oulai transferi de zor. Bu şekilde kapatır. Fazla bir zaman kalmadı.Galatasaray a bir orta saha ya da bek kesin şart
Svanbergi bende istemiyordum ama boudai transferi gerçekleşirse herşey tamam o da mükemmel topçuSvanberg transferini taraftar iptal ettirdi. Genç Nhanga gelecek. Oulai transferi de zor. Bu şekilde kapatır. Fazla bir zaman kalmadı.
Hocam Ngaha geliyor. 1,5 + 4 milyon Euro verilecek.Ayrıca Manuel Ugarte transferi de sürüyor oyuncunun Uruguaylı olması Galatasaray için bir avantaj çünkü Torreira da Uruguaylı ve gelirse iş yapacağını düşünüyorum
İlkay asla oynatılmasın sara da son zamanlarda istikrarsız ilerliyor ugarte iş yapar benceHocam Ngaha geliyor. 1,5 + 4 milyon Euro verilecek.
İlkay
Sara
Torreira
Lemina
Ngaha
Orta sahası varken Ugarte için neden 30 verilsin ?
Çok büyük maliyet. 40 istediler.İlkay asla oynatılmasın sara da son zamanlarda istikrarsız ilerliyor ugarte iş yapar bence
Yusuf gönderildi.Svanberg ve Renato Sam-Na Nhaga için anlaşma tamam. Yönetim fırsat transferi için 1 gün daha bekleyecek. Yusuf için de sözleşme feshi gündemde.
KimGalatasaray müthiş bir genç yıldız aldı.
Trabzonspor scout ekibi, futbolcuyu alıp seneye en az 30 milyon Euro'ya satacakken devreye Galatasaray giriyor. Trabzonspor, Oulai için Galatasaray'a resmi siteden gönderme yaparken Galatasaray fena bir intikam aldı. Öyle saça böyle tarak.
İşte buGalatasaray, Nhaga transferi için anlaşma sağladı
Boudaoui ya da ugarte de gelirse daha da eksik birşey kalmıyor son 1,5 günİşte bu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.