Maçın konusunu açmakta geç kaldım o yüzden şu anda XI’yı falan atamayacağım burada sohbet eder tartışırsınız
Göztepe defansındaki kilit isimler olan Heliton Ve Bokele yok diye bunlar rahatça geçer bence defansıDerken Nene 1.0 yaptı
Puan farkı 3 oldu Fenerliler üzgünKarşılaşma 1-1 sona erdi
Rize maçı bizi mahvetti ayrıca 4 oyuncu daha grip olduğu açıklandı. Juan,Rhaldney grip şekilde oyuna girdi. Eksik kadroya rağmen beraberlik gelse iyi olur diyordum. Bizi baya rahatlattı. Ayrıca bjk hariç diğer rakiplerimiz bu hafta puan kaybetti. 4.olmaya devamGöztepe defansındaki kilit isimler olan Heliton Ve Bokele yok diye bunlar rahatça geçer bence defansı
Dur bakalım bizim bjk’den beklenir puan kaybıRize maçı bizi mahvetti ayrıca 4 oyuncu daha grip olduğu açıklandı. Juan,Rhaldney grip şekilde oyuna girdi. Eksik kadroya rağmen beraberlik gelse iyi olur diyordum. Bizi baya rahatlattı. Ayrıca bjk hariç diğer rakiplerimiz bu hafta puan kaybetti. 4.olmaya devam![]()
Fenerliler kalpten giderdiSkriniar'ın kaptırdığı topa hakemin faul vermesi komikti.
Maç Göztepe için 3 puanlık olabilirdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.