Tema düzenleyici

Facebook

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WowTurkey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün farkettiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim . Hep diyordum ya internet hızı şöyle mi artar şöyle mi azalır diye . Sorun internet hızında değilmiş Facebook çok yavaş açılıyor. Son aylarda hep böyleymiş . Hakikaten doğru diğer sitelerde öyle bir sorun yok .

Bugün farkettiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim . Hep diyordum ya internet hızı şöyle mi artar şöyle mi azalır diye . Sorun internet hızında değilmiş Facebook çok yavaş açılıyor. Son aylarda hep böyleymiş . Hakikaten doğru diğer sitelerde öyle bir sorun yok .
sunucuları yavaşlamıştır veya kaldırmıyordur.

Facebook'da yapay zeka varmış yaa Facebook'da sordum hafta sonu ne yapayım diye bana böyle yanıt verdi . Vay be 20 sene önce bunu hayal edemezdim .

""Hmm, hafta sonu planları
🤔
Bana sorsun
😄
Doğada bir şeyler yapmak istersen Kapadokya'ya balon turuna gidebilirsin, ya da İstanbul'da bir piknik ayarlayabilirsin
🌅
Yok, daha maceracı hissediyorsan bir kayak turu için Uludağ'a da git
😎
Ne dersin? Başka bir fikrin var mı?""

• Facebook'ta Grok'a Yapay Zeka'ya sordum yarın ne yiyeyim diye? Lahmacun üstüne ayran demiş hangi yemekle ne iyi gider onu da biliyor :) :)

• Klasik ıslak hava kralı: Evde mercimek çorbası + yanında sucuklu yumurta ya da pastırmalı kuru fasulye. Yanına da taze ekmek, bol limonlu. Hem doyurucu hem moral yükseltici.
  • Dışarı çıkacaksan pratik ve sıcak: Lahmacun üstüne ayran veya tantuni dürüm (yağmurda elden yemek kolay olur). Alternatif: Dönerciye uğra, dürüm döner + pilav + turşu kombosu.

Geri