Ford F-max iskele gümrükte beklerkenEkli dosyayı görüntüle 103950
Dinamit taşıyordur (orada patlatacak)Kaçak mal geçirme gümrükten
Ford F-max iskele gümrükte beklerkenEkli dosyayı görüntüle 103950
Dinamit taşıyordur (orada patlatacak)Kaçak mal geçirme gümrükten
Özel görev - Promods ile Stuttgart-İzmir(mod paketini kullanmıyorsan Edirne 'ye yolculuk yap yüksüzİSVEÇ KÖPRÜ ÜZERİEkli dosyayı görüntüle 104025
Bende TR Extended Map var ama biraz eski. 1.48 modu 1.55'de çalışıyordu.Bi İstanbul Haritasında oynasanız daha güzel hissiyat veriyor Hocam ama ETS nin orijinal haritası değilde sonradan çıkanlar
Hocam oynadığınız şehir neresi Çöp olmasına rağmen gitmişler kaldırıma teneke kola atmışlar çok üşengeçler yauww
Arka taraf Polonyavari bir görüntü veriyorHocam oynadığınız şehir neresi Çöp olmasına rağmen gitmişler kaldırıma teneke kola atmışlar çok üşengeçler yauww![]()
Bende gelirdim de Finlandiya hısımlarına falan gidemezsin anca Balkanlar’daBir Volvo f88lr sefer atma vakti
Olur bu arada Yeni kariyer açıp girebilirim (DLC unlockerlar falan var birsürü güvenli yapsana oynarsın tüm dlclerle neyse mod listeni falan at ona göre ayarlama yapalım girelim sıkıldım zaten yağmurdaBende gelirdim de Finlandiya hısımlarına falan gidemezsin anca Balkanlar’da
Ama sıkıntı şu uzaktayımOlur bu arada Yeni kariyer açıp girebilirim (DLC unlockerlar falan var birsürü güvenli yapsana oynarsın tüm dlclerle neyse mod listeni falan at ona göre ayarlama yapalım girelim sıkıldım zaten yağmurda
Müsait olduğunda gel bu arada dlc linki atıyım istersen bende var banlanma riski yok bunu yapan çok hatta başarı bile geliyormuş dm gel dlcleri istersen (EK olarak crack de indirebilirsin modlar vs çalışıyor)Ama sıkıntı şu uzaktayım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.