W
Bunların çoğu Elektrik'liye çevrildi. Bazılarıda Mobil Araçlara çevrildi.Bunlar boşuna alındı zamanında maalesef. Günümüzde kullanılmıyorlar normal hatlarda. Stratejik hata.
Kalanlarda servis olarak kullanılıyordur.Bunların çoğu Elektrik'liye çevrildi. Bazılarıda Mobil Araçlara çevrildi.
10 Adet Atıl durumda kullanılan Ego Otobüsü Mobil Araçlara dönüştürüldüBunların çoğu Elektrik'liye çevrildi. Bazılarıda Mobil Araçlara çevrildi.
deprem bölgesinde nasıl yandı hocamBu araçlar ABB bünyesi altında çeşitli faaliyetlerde kullanılıyor hatlara verilmiyor. EGO da kalanlar elektrikliye dönüştürüldü. Mobil duşa çevrilmiş bir araç deprem zamanında yardım için gittiği deprem bölgesinde yanmıştı.
hocam inşallah yaralanan olmadı.Tam hatırlamıyorum ama galiba elektrik kaçağı / tesisatı nedeniyle elektriksel bir meseleden dolayı yangın çıkmıştı.
Ben de gördüm ve aklıma ilk ego geldi. Ama madem ki tutulmuyor yani değer verilmiyor o zaman hiç olmazsa başka bir belediye belki daha iyi değer verir diye düşünüyorum. Yoksa her hibe aslında bir taraf için üzücü diğer taraf için de fırsattır.Ankara EGO Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Palu Belediyesi'ne 1 adet 2006 model MAN Lion's Classic dizel otobüs hibe edilmiş. Araç, Elazığ'da 23 P 3509 plakasını almış ve beyaz - turuncuya boyanmış. Bu aracı dün EGO 2.Bölge garajından çıkarken görmüştüm. Demek ki araç Ankara'ya veda eden 2006 MAN efsanesiymiş.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.