Abi, öyle bir şey yok. Benim hisseli 50’lilik bulvara 4-5 ay önce metresini 40 binden istediler. Ben Ankara içinden bitmiş daire takası istiyorum, nakit satmayı düşünmüyorum dedim. Şu an 50’lilik bulvarda hisseli yerlerin metresi en 50-60 bin arası gider. Malınızı ucuzdan kaptırmayın. 50’lilik bulvarda şuan 27-30 arası satan duymadım.Üstadlarım bir soru sormak istiyorum. Örneğin ticari+konut tek tapu yerlerin m2 'si 60.000 TL'den satılıyor. Hisseli olunca özellikle de çok hissedar olduğunda m2 fiyatı 27-30 bin TL bandına düşüyor. Ortaklığın giderilmesi davası sonucunda arsa tek tapuya dönüşüp bir kişiye tescil edileceğine göre rayiç bedel belirlenirken sizce tek tapu fiyatları mı baz alınır? Bence hakkaniyetli olanı budur. Somut olaylara uygulandıkça öğreneceğiz. Sizlerin değerli yorumlarını merak ediyorum. Saygılarımla...
Satma düşüncem yok. 11. Yargı Paketinde yapılan değişiklikler kapsamında ola ki biri dava açarsa rayiç bedel belirlenirken dikkate alınacak hususları merak ediyorum.Abi, öyle bir şey yok. Benim hisseli 50’lilik bulvara 4-5 ay önce metresini 40 binden istediler. Ben Ankara içinden bitmiş daire takası istiyorum, nakit satmayı düşünmüyorum dedim. Şu an 50’lilik bulvarda hisseli yerlerin metresi en 50-60 bin arası gider. Malınızı ucuzdan kaptırmayın. 50’lilik bulvarda şuan 27-30 arası satan duymadım.
Söz konusu parsel 29789/1, konut parseli. Emsal de 1.75.Ekli dosyayı görüntüle 105955
775.000.000 / 16.288,35= 47.580
2 emsal için fiyatlar artmaya başladı artık
Rayic bedeli yuksek olsa bile satis sadece hissedarlar arasinda olacagi icin guclu hissedarlar aralarinda anlasacaktir ve hisselere ucuz fiyattan cokecektir. Bunun olmasini engelleyen birsey yok artik.Satma düşüncem yok. 11. Yargı Paketinde yapılan değişiklikler kapsamında ola ki biri dava açarsa rayiç bedel belirlenirken dikkate alınacak hususları merak ediyorum.
Burası tek tapuydu galiba. Ondan bu fiyata gitmiştir. Hisseliler ihaleye çıktı 17bin rayiç bedel, peşin ödemede %20 indirim olmasına rağmen satılmadı diye biliyorum. Yani metresi 13bin civarına gitmediler.Ben yetişemedim, bugün Emlak Konutun ihalesi vardı canlı takip edememiştim ama 47.000 den satılmış, 50'lik bulvar!
Geliyor gelmekte olan![]()
Ahmet abi, zorlama yorum olmuş. Hisseli tapu niye yarıya düşsün. Zaten ilanlarda adam akıllı satılık ilanı bile yok. Orada artık son aşama. Millet 4 gözle müteahhitleri bekliyor. Benim bulvar cepheli ve hisseli 150 m yerime, 4-5 ay önce nakit 40 bin tl den alıcı çıktı. Kimsenin orada yarı fiyatına hisseli tapu vereceğini sanmıyorum. Allah sıkmasın. Maddiyate acil ihtiyaç duyurmasın.Rayic bedeli yuksek olsa bile satis sadece hissedarlar arasinda olacagi icin guclu hissedarlar aralarinda anlasacaktir ve hisselere ucuz fiyattan cokecektir. Bunun olmasini engelleyen birsey yok artik.
Hisseli arsa fiyatlari artik yariya duser, tek tapu fiyatlari iki katina cikar.
O yuzden 1.75 parsel 47580den satildi
Alacaatlı tarafı mı üstad hangi parsel özel değilse şuan 40 bin 150 metreye bile çok güzel fiyat maşallah diyelimAhmet abi, zorlama yorum olmuş. Hisseli tapu niye yarıya düşsün. Zaten ilanlarda adam akıllı satılık ilanı bile yok. Orada artık son aşama. Millet 4 gözle müteahhitleri bekliyor. Benim bulvar cepheli ve hisseli 150 m yerime, 4-5 ay önce nakit 40 bin tl den alıcı çıktı. Kimsenin orada yarı fiyatına hisseli tapu vereceğini sanmıyorum. Allah sıkmasın. Maddiyate acil ihtiyaç duyurmasın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.