Tema düzenleyici

Cities Skylines Şehirleriniz

Ekli dosyayı görüntüle 105062Yolları genişletmek gibi bir şansımın olduğunu düşünmüyorum, lacivert olan yol 3+3 iken Yeşil olan yol 6 şerit tek yön.

Semtin metrosu var, treni var, bol bol otobüsü var ama yine trafik bol.

Şehire araba ile ulaşım aşağıdaki 2 kavşak sayesinde oluyor. (Eskiden aşırı tıkanırlardı artık çözüldü.)

Ne yapsam çözülür bilmiyorum (yıkmak hariç), çok da uğraşmak istemiyorum sadece 50+ saat şurayı çözmekle uğraşmakla geçirdim. Yayınlarda resmen sinir krizi geçirtti bana.
hocam 1 giriş daha ekleyin. yada şehri farklı yere kurun artık burdan devam edemez.

:D

Konu sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 105062Yolları genişletmek gibi bir şansımın olduğunu düşünmüyorum, lacivert olan yol 3+3 iken Yeşil olan yol 6 şerit tek yön.

Semtin metrosu var, treni var, bol bol otobüsü var ama yine trafik bol.

Şehire araba ile ulaşım aşağıdaki 2 kavşak sayesinde oluyor. (Eskiden aşırı tıkanırlardı artık çözüldü.)

Ne yapsam çözülür bilmiyorum (yıkmak hariç), çok da uğraşmak istemiyorum sadece 50+ saat şurayı çözmekle uğraşmakla geçirdim. Yayınlarda resmen sinir krizi geçirtti bana.
Güzel bir imar planı lazım bu şehire hocam. 😌

@kısayolunuzunu 6 şerit tek yön olması adam çıkışı kaçırdımı 1 tur atmasına sebep veriyorsunuz.

onun yerine 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yön yapın. kavşaklar yapın rahatlar bence.
İlk hali böyle idi ancak o zaman da giriş kavşağı ile toplar yol kavşaklarında trafik kilitleniyor. Şu anki en iyi çözüm yolu bu.

Güzel bir imar planı lazım bu şehire hocam. 😌
Kesinlikle hocam. Yazın şehir planlamacısı kuzenim ile bu şehre çekidüzen getirtmeye çalışacağız.

@kısayolunuzunu = Esmeyenyurt Belediye başkanı
Allah korusun, Esmeyenyurt ile çok ilgilenmiyorum artık.
Şu aralar Tarlakent ve Maden Sanayi ile uğraşıyorum.
Farklı farklı yapı stillerini aynı şehirde bölge olarak yapmak aşırı kozmopolitik ve garip bir görüntü oluşturuyor.

Geri