Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Aklıselim meclis üyeleri ranta karşı çıktı. Komisyon raporu yeniden yazılacak. Yüzde 99 ihtimalle de plan tekrar çizilir. Belediye planı resmen kendine çizmiş.
3 bana, 1 sana

Belediye başkanı olsam, birinin adına fason bir firma kurup, bu üst haçıl imarını o firmaya çizdiririm. Al rantı da senin derim, burayı komple sen yap derim. Ohhhh iyi valla, belediye de arkamda. Rant benim rantım, plan benim planım, yapan firma benim. Hissedarlara ne dayatırsam o, gerisi hep benim.
3-5 milyar lira doğrultmadan gitmem.

Nasıl kötü bir fikir değil mi arkadaşlar.
Mide bulandırıcı.

Aklıselim meclis üyeleri ranta karşı çıktı. Komisyon raporu yeniden yazılacak. Yüzde 99 ihtimalle de plan tekrar çizilir. Belediye planı resmen kendine çizmiş.
3 bana, 1 sana
Keçiören belediyesi ile görüştüm. Kamu ortak alan payı hesaplamarında değişiklikler olacakmış çok yoğun ve hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyorlarmış. Üstad senin dediğine geliyor sanırım

Keçiören belediyesi ile görüştüm. Kamu ortak alan payı hesaplamarında değişiklikler olacakmış çok yoğun ve hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyorlarmış. Üstad senin dediğine geliyor sanırım
Abicim işin içindeyim. Meclis üyesi teyitli konuşuyorum.
Komisyon raporu geldiği şekilde onaylandı.
Sonradan itirazlar oldu.
İşin iç yüzü bambaşka.
Bu iş çok su kaldırır.

Kaymalar, KOP arazilerinden kısıp kendine pay çıkarmalar, kafa parsellere çökmeler,...

Bulvara sıfır yeri olanlar neden şimdi itiraz etmesin, neden mahkemeye gitmesin ???

Geri