Ben meselâ C.041 'in aracına binmek istemiyorum ama mecburiyetten biniyorum.ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.
Ben meselâ C.041 'in aracına binmek istemiyorum ama mecburiyetten biniyorum.ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.
Konu hakkında somut bilgim olmamakla beraber esnafın nakit sıkıntısı varsa böyle bir şey yapmış olabilir diye tahmin ediyorumAkıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.
Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq muC-344, 2024 model sıfır kilometre Otokar Kent LF almış. Hayırlı olsun.
Bir önceki aracı 2015 model Deutz motorlu Otokar Kent 290LF idi.
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Konumuzla ne alâkası var ?Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Keşke olsa, hem güçlü hem de yerli motor.Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.
Mesela B-1776'dan örnek verelim istiyorsanEski aracı çok daha iyiydi. Çoğu ÖHO Otokar veya Mercedes alırken Akia hiç olmadı.
O Güleryüz'ün 12 yaşında olması bir sıkıntı ama Akia bunun bile sadece 1-2 tık üstüdür. Araç değişimi olumlu ama alınan model yanlış.Mesela B-1776'dan örnek verelim istiyorsan
2020 modelleri baya iyi Güleryüz'ün.Akia'larda genellikle Mercedes motorlu zaten conectolarda olan.O Güleryüz'ün 12 yaşında olması bir sıkıntı ama Akia bunun bile sadece 1-2 tık üstüdür. Araç değişimi olumlu ama alınan model yanlış.
Eski Cobraları şahsen seviyorum, koltukları çok rahattı.
Temsa vardı ne ara değiştirdiler yaA-1672, Temsa Avenue LF (2012) olan aracını sıfır Otokar Kent LF ile değiştirmiş.
Plaka: 34 MKZ 250
Kaynak: guncelulasim
A-1672 ile A-1714'ün sahibi aynı şimdi A-1714'ü değiştiricekler 0 km Otokar ileA-1672, Temsa Avenue LF (2012) olan aracını sıfır Otokar Kent LF ile değiştirmiş.
Plaka: 34 MKZ 250
Kaynak: guncelulasim
Evet 31 Kuyumcukent-Yenikapı hattına geçtiği zaman direk başlıcak yeni arac ileSitede yazdığına göre birkaç gün sonra hatta girecekmiş
Bu aracın markası ve modeli nedir ? Şimdiden teşekkürler ve iyi geceler.A-1709 C bölgesine geçmiştir. 146 bölgesinden 1 araç daha ayrılmıştır.
Muhtemelen 2013 model BMC Procity. 146 bölgesinde en son bu araç vardi.Bu aracın markası ve modeli nedir ? Şimdiden teşekkürler ve iyi geceler.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.