Arka tasarım neyse de, ön tasarımı bir türlü sevemedim. Çünkü çok kaba ve biraz çirkin duruyor. Citaro gibi yapsalar çok iyi olur.
O minibüslerin çoğu panelvandan dönmeSadece kamyonlar mı ibaret minibüsler de var tabiki de midibüsler de var tabiki de
Arka tasarım neyse de, ön tasarımı bir türlü sevemedim. Çünkü çok kaba ve biraz çirkin duruyor. Citaro gibi yapsalar çok iyi olur.
Zaten türkiye de karoser fabrikaları var zaten onu dönüştürüp panelvan üzerine ve öyle minibüs oluyor tabiki deO minibüslerin çoğu panelvandan dönme
Conectonun önü daha iyiArka tasarım neyse de, ön tasarımı bir türlü sevemedim. Çünkü çok kaba ve biraz çirkin duruyor. Citaro gibi yapsalar çok iyi olur.
Man ve BMC Bin basar ön tasarıma tabiki.Arka tasarım neyse de, ön tasarımı bir türlü sevemedim. Çünkü çok kaba ve biraz çirkin duruyor. Citaro gibi yapsalar çok iyi olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.