Fener UEL Çeyrek Final görse o kadar kazanmaz benceİyi para kazanmışız.
Sanırım Nesyri gidici diye şimdiden hazırlık yapıyorlarLookman, Galatasaray için gerekliydi.
Fenerbahçe transfer etti.
O bollukta nerede kim oynayacaksa
Sanırım Nesyri gidici diye şimdiden hazırlık yapıyorlar![]()
Lookman santrafor değilSanırım Nesyri gidici diye şimdiden hazırlık yapıyorlar![]()
Kanat mı?Lookman santrafor değil
Geçerse rakibi Betis veya MidtjyllandFenerbahçe'nin Avrupa Ligi son 16 play-off turundaki rakibi Nottingham Forest oldu.
Abartma usta.Fenerin rakipi zor bir takım turu geçebilir ama geçemezse kimse şaşırmaz.
Hocam sizin düşünceniz nedir?Abartma usta.
Arsenal sanacaklar
Hayırlı olsun hocam tam olarak neresiymiş?Maçları izleyemiceğim askerlik çıktı benim mayıs ayında kordonda şampiyonluk kutlayamicam. Ama herkes fenerin rakipini favori görüyor. Juventus değil de bizim favori olmamız çok iyi.
Valla yakınmış bizim bir yakın askeriliğini Hakkari/Merkez’de yaptıManisa / merkez yakın çıktı allahtan.
Hayırlı olsun ama 21:00 maçı olursa belki izleyebilirsiniz . Gittiğiniz yere ortama göre belli olmaz . Bazen moral olsun diye böyle etkinliklere izin veriyorlar . Ban askerdeyken Alkmaar Fenerbahçe maçını izlemiştim .Maçları izleyemiceğim askerlik çıktı benim mayıs ayında kordonda şampiyonluk kutlayamicam. Ama herkes fenerin rakipini favori görüyor. Juventus değil de bizim favori olmamız çok iyi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.