M2 kodu hangisiydiM3 Hattı olacak şekilde plan yapılıyor, hattın kodu resmi olarak olarak kesin değil ancak m3 kodunu vermek mantıklı olur.
M2 kodu hangisiydiM3 Hattı olacak şekilde plan yapılıyor, hattın kodu resmi olarak olarak kesin değil ancak m3 kodunu vermek mantıklı olur.
Körfezray değil mi?M2 kodu hangisiydi
Kesin bir bilgi yok bununla ilgiliKörfezray değil mi?
UAB niye yaptığı hatlara kodlama koymaktan aciz anlamıyorum, neymiş o zaman söylesinler "raylı sistem" diyerek geçiştiremezler. Metroysa metro, light rail ise light rail, tramvay mı banliyö mü yani biraz açık olsalar keşke.Kesin bir bilgi yok bununla ilgili
U1, B1, HR1 gibi olabilirUAB niye yaptığı hatlara kodlama koymaktan aciz anlamıyorum, neymiş o zaman söylesinler "raylı sistem" diyerek geçiştiremezler. Metroysa metro, light rail ise light rail, tramvay mı banliyö mü yani biraz açık olsalar keşke.
Körfezray 2.yapılan hat o yüzden M2 olarak adlandırılabilir.Körfezray değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.