Metrekaresi 4000 civarında.Arkadaslar benimde Yenimahalle Yakacikta arsam var 43762 / 1 , tam 27 sene oldu alali burasi nasil tam yerini bile bilmiyorum ozamanlar almistim öyle kaldi yerini bile unuttum , hisseli benim pay 550 metre
Emsal 0.90 galiba.en az 2 daire ve fazlası olmalı diye düşünüyorum ama siz yinede işin ehline sorun
eğer altın hesabına girersek aldığmız arsalarda zarardayızMetrekaresi 4000 civarında.
Euro bazında pek getirisi olmamış.
Kendini korumuş.
Kuzey yıldızı göbekte 4500 yazmış, aylardır satamadı.
Altın fena zıpladı.eğer altın hesabına girersek aldığmız arsalarda zarardayız
bu bölgede 25 seneye yakın oldu villa parseli aldık 3500 gr altın parası vermiştik bekliyoruz..çok saçma bir yatırım yapmışım.giden zaman para....ömür..Altın fena zıpladı.
Arkadaşım 43780'de 400 m2'yi, 1.1 milyona aldı.
2 sene geçti. İlanda 1.750.000 yazıyordu. Aylarca soran olmamış.
Altının gramı 2 bin lira yoktu. Şimdi 7100 lira.
3,5 - 4 kat olmuş.
Arsayı aldığı aynı fiyata anca satar.
aynenArsa yatırımda derler ki uzun vadede çoook kar edersin ne zaman edeceğiz bu karı 25 sene geçmiş
Ankara'da uzun vadede altın yatırımını sollayan yerler de oldu.bu bölgede 25 seneye yakın oldu villa parseli aldık 3500 gr altın parası vermiştik bekliyoruz..çok saçma bir yatırım yapmışım.giden zaman para....ömür..
Bölgeye, ranta göre değişiyor. Çok kazandıran yerler de oldu. Anteks pandemide 800 liraydı. Şimdi 25 bin lira.Arsa yatırımda derler ki uzun vadede çoook kar edersin ne zaman edeceğiz bu karı 25 sene geçmiş
Çankaya'da birçok yer imara açıldı.Şehir plancılarının arka arkaya davalar açması belediyenin hızlı seri biçimde karar alıp plan hazırlayıp yürütememesi bununda etkisi çok büyük.Ayrıca Yavaş ın 2019 belediye meclisinde söylediği Ankara da bundan sonra yeni imar yok diye konuşması ...vs vs..sonuçta mağdur olan bizleriz
Sakala göre tarak tabiri o zaman yavaş a gelsin..Çankaya'da birçok yer imara açıldı.
şehir plancıları bunlara bişey demiyorr.Çankaya'da birçok yer imara açıldı.
Melih Gökçek, Pursaklar'ı Çankaya'nın üstüne taşırdı.Melih Gökçek devam etseydi şehir kuzey eksenli genişleyecek Kuzeykent hayata geçecekti. Batı teminalinin Yakacığa taşınması, Havalimanı metrosu, 50 metrelik protokol yolu, Kazan yolu vs… Adama çalıyor diyen vizyonsuzlar yıllardır 1 çivi çakamadıkları gibi olanı da berbat ettiler….
Arsa yatırımı geriye hareketi olmayan yatırım türüdür. Durağan veya ileri hareket eder. Mantıklı yapıldığı müddetçe hiçbir zaman kaybettirmez. Vizyonsuz yöneticiler süreci uzatabilir, daha fazla sabır gerektirebilir fakat sonucu her zaman diğer enstrumanlara göre daha kazançlı olur. Emtia, Borsa veya Döviz risk barındırır ancak arsa risk barındırmaz. Karamsarlığa kapılmayın arkadaşlar. 2026 ve 2027 Emlak yılı olacak (ytd)![]()
Bu rakamlar alım fırsatı ama bende kıprayacak nakit kalmadı7500 liradan 8000 liradan ilanlar var.
İnsanın alası geliyor.
Ama başkan Yavaş olunca korkuyorum.
Hiç bir yere ruhsat veremem, trafik de yoğun, ev de çok diyormuş. Hayırlısı.
O vizyonsuz ne demek istediğini bile aktaramıyor. Söylemek istediği yeni imar planları. Yani tarla vasıflı arazilerin imara açılmasına karşı çıkıyor. İmarı yapılmış yerlerle alakalı sorun yok.7500 liradan 8000 liradan ilanlar var.
İnsanın alası geliyor.
Ama başkan Yavaş olunca korkuyorum.
Hiç bir yere ruhsat veremem, trafik de yoğun, ev de çok diyormuş. Hayırlısı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.