Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Ben malımı kimseye 6000-7000 bin liradan vermem o kadar da değil. Ama kim olursa olsun gelir orta yolu bulur konuşursa bir saniye beklemem. 3 aşagı 5 yukarı der mütahite verir geçerim dükkansa dükkan depolamaysa depolama.

10 yıl öncede benzer konuşmalar olmuş bu bölgeyle ilgili ve 10 yıldır arpa boyu yol gidilmemiş. 10 yıl daha bekleyeceğime beklentimin yüzde 70ini bile karşılayan bi proje yapsalar yine sevinirim

Burda 1-2 kişi sürekli olarak olumsuz yönde algı oluşturmaya çalışıyor. Yıllarca beklemiş herkes. Allah’ın izniyle güzel olur inşallah.Naçizane tavsiyem sakın satmayın.

Nasıl durumlar olum

bölgenin tamamı diyorsunuz. Bizi arayan olmadı. Burada benı aradılar diyen 1-2 kişi var başka aradılar diyen yok sanırım sizin ada parselde bu adamlar o yüzden bizim Suan için davalık bi durumumuz yok
Olunca görürsün dostum. Her akşam 20 -25 hissedar ile görüşüyorlar.
Sen tüm haçılı burada mı sanıyorsun ? Burada olan 5 - 6 kişi. Haçıl binlerce kişi.

Hani Ankara Trafiğini Çözmek İçin Belediye Otobüslerini Ücretsiz Yapıyordun Sayın Mansur Başkan?Daha Kötü Oldu.Ankara Trafiği Zaten Rezil Zaten İçinden Çıkılmıyor Dahada Kötü Ettin.50 Metrelik Yol Diye Anlandırılan Sayın Melh Gökçek Zamanında Açılan Yenimahalle Ostim Yakacık Yukarı Haçil Bağlum Pursaklar Saray Çubuk Havaalanına Giden YOLU 4 Gidiş 4 Geliş Olarak (Yada 5 Gidiş 5 Gelişde Olabilir)Çünkü Ankara Büyüyor.DERHAL ASFALTLAYIP AÇINKİ ANKARA TRAFİĞİ NEFES ALSIN BİR NEBZE RAHATLASIN.
BOŞ KONUŞMALARLA PAZAR GEZMELERLE KENDİ ŞAHSİ MENFAATİNE ÇALIŞANLARLA HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN HİÇBİRŞEY OLMAZ OLAMAZ.TURGUT ALTINOK'DA BUNU ÇOK GÖRDÜK

Hani Ankara Trafiğini Çözmek İçin Belediye Otobüslerini Ücretsiz Yapıyordun Sayın Mansur Başkan?Daha Kötü Oldu.Ankara Trafiği Zaten Rezil Zaten İçinden Çıkılmıyor Dahada Kötü Ettin.50 Metrelik Yol Diye Anlandırılan Sayın Melh Gökçek Zamanında Açılan Yenimahalle Ostim Yakacık Yukarı Haçil Bağlum Pursaklar Saray Çubuk Havaalanına Giden YOLU 4 Gidiş 4 Geliş Olarak (Yada 5 Gidiş 5 Gelişde Olabilir)Çünkü Ankara Büyüyor.DERHAL ASFALTLAYIP AÇINKİ ANKARA TRAFİĞİ NEFES ALSIN BİR NEBZE RAHATLASIN.
BOŞ KONUŞMALARLA PAZAR GEZMELERLE KENDİ ŞAHSİ MENFAATİNE ÇALIŞANLARLA HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN HİÇBİRŞEY OLMAZ OLAMAZ.TURGUT ALTINOK'DA BUNU ÇOK GÖRDÜK

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251213_090310_Instagram.jpg
    Screenshot_20251213_090310_Instagram.jpg
    163.3 KB · Görüntüleme: 30
Tcuab2023 bey siz ovaciktaysaniz bizlere daha bilgi verseniz seviniriz bizde öğrenmiş oluruz bu insanlar kim şimdiye kadar kaç kişiyi aramişlar ne teklif etmişler ben Ankara dişindayım tabiki hepimiz ucuza kamtırmayız beraber güçlü oluruz

Arkadaşlar Moral Bozmak Yok.Hakkımızı Arayacağız. Birilerinin Tehdit Etmesiyle Şöyle Böyle Yaparız Demesi ile Olmaz Hak Hukuk Adalet Var.Ben 13 Yıldır Uğraşıyorum.Zamanında Hiçbirşey Yapmadılar Öyle Devam Etti.Torpak Yatırım Olarak Kazandırır.Yukarı Haçil'de Gerçekten Güzel Biryer.Ama Bilmeyen Yapmayan Çalışmayan Kendi Şahsi Menfaatleri İçin Uğraşanlar Yüzünden ÇÖPE Döndürdüklerini Gördük.İnşaallah Temennimiz Herkesin Kazanması.Başka Yerler Şehir Oldu KAZANDILAR.Bir Arkadaşın 34534'de Yeri Vardı 2019'da Sattıp Antalya Aksu Altuntaş'tan Arsa Alıp 2021 Haziran Ayında Reizdanza Kat Karşığı Verdi.
Bizimde Nasibimiz Ama YALANCIYA HIRSIZA RÜŞVETÇİYE RANTÇIYA TEMBELLERE ŞAHSİ ÇIKARLARI İÇİN ÇALIŞANLARA ASLA BIRAKMAYACAĞIZ.BUNU KENDİLERİNEDE SÖYLEDİM.
BİLDİĞİM BURADA 2800 KİŞİYİZ DAHA ÖNCEKİ SAYFAMIZDA YA 680 YADA 800 KİŞİYDİK DAHA İYİ BİLGİLER ALIYORDUK.BİR EMLAKÇI TÜM ARSA SAHİPLERİNİ BİR ARAYA GETİRİP BELEDİYENİN ÖNÜNE GİDECEKSİNİZ ANCAK OZAMAN YAPARLAR DEMİŞTİ.DOĞRU AMA DAHA BİZ BİR KİŞİYİ TANIMIYORUZ Kİ.
7000-8000 ÇOK KOMİK RAKAMLAR 20.000'DE 30.000'DE OLSA YAPILMADIĞI SÜRECE ZARARDAYIZ.

Beni davet ettiler. Telefonda tartıştık. Giden arkadaşlar oldu. Çok düşük teklifleri var. Planı biz çizdik bölgeyi biz yapacağız. Anlaşmazsanız dava ile çok ucuza alırız kafasındalar.

Davet eden arkadaşların telefonu adresi yada firma adı var mı ? Yazabilirseniz memnun olurum

Cuma günü belediyeye askıda itiraz olmazsa veya red edilirse tek tapu yerimizi kendimiz yapabilir miyiz diye sordum. Birine yönlendirdi. inşaat ruhsatı alamazsınız orası komple verilecek diye biliyorum dedi.

Hem büyük bir ranttan bahsediyorsunuz hemde ismi cismi duyulmamış aleste inşaat diye bir firma işin içinde diyorsunuz Firma hakkında kayda değer bilgi bile yok. kimsenin aklını karıştırmayın .Tekrar ediyorum gaza gelip satıp felan etmeyin.Sonra pişman olursunuz

Ben Belediyenin yeni şirket kurup bu işi kendine yonttuğunu, rastgele birinin de şirketin başına göstermelik konduğunu düşünüyorum
Hem büyük bir ranttan bahsediyorsunuz hemde ismi cismi duyulmamış aleste inşaat diye bir firma işin içinde diyorsunuz Firma hakkında kayda değer bilgi bile yok. kimsenin aklını karıştırmayın .Tekrar ediyorum gaza gelip satıp felan etmeyin.Sonra pişman olursunuz

Keçiören İlçesi Ovacık Mahallesi Üst Haçil Mevkiinde 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planına ilişkin Başkanlık yazısı.

Başkanlık yazısı komisyona havale edildi. Komisyonda görüşülüp karar çıkacak. Sonrasında 1 aylık askı itiraz süreci başlayacak. Sadece çevremde 10 kadar kişi itiraz edecek...

Geri