Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. ibrxhim9999

İETT ve Enteresanlıklar

hep Kadıköy Metro(su) sanardım
  2. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

146'nın yaşattığı sefer süresi cehennemini solo karsanlarla denemek istiyorsanız 64Ç var M7 açıldığından sonra cidden tek amacı bu olabilir
  3. ibrxhim9999

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

K1152 -> 64Ç E oha ama yani, ilk-son durak yürüsen gidiş dönüş 2.30 saat (yokuşları yavaş yavaş çıkıldığını varsayarsak 5dk aralarla) Kağıthane bölgesinin 146'sı olabilir 64Ç.
  4. ibrxhim9999

apple pay trde varmı artık
  5. ibrxhim9999

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

AVR1 adliye servisinden gelen ikitelli aracı olması gerekiyor bu sefer
  6. ibrxhim9999

şuanki sistem istanbul için masmaalesef en iyisi bence değiştirmeye gerek yok
  7. ibrxhim9999

Geçenlerde konusu geçen Esenyurttaki 6 okul olan yeri bırak en tenha yerlerde bile basmamak için açığı bulurlar
  8. ibrxhim9999

Kodu Değiştirilmesi Gereken İett Hatları

44 Hamidiyenin eski kodu. verilmez. Ayrıca Şirintepe o bölgede küçücük bir yer. M2 şube hattı açılmadan önce çoğu seyrantepe hattı 27'ydi zaten.
  9. ibrxhim9999

Kodu Değiştirilmesi Gereken İett Hatları

Seyrantepe hatlarının hepsinin kodu 27 türevi olmalı. Bunun en bariz örneği 41ST ve 41SF'nin sadece 1 harf fark olmasına rağmen tamamen birbirleriyle alakasız olmaları. 65A -> 27 41ST -> 27ST 27SE -> 27S DT: Dereboyu - Taksim HT: Hafif Tramvay (M1 eskiden öyle anılıyordu) TM: Tekstilkent Metro...
  10. ibrxhim9999

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

en azından hamidiye ve gültepe hatlarından çekilsin hararet ve yokuş çıkamama canavarı olmak kağıthane için hiç uygun değil garajtaki araçlar garajın çevresindeki bölgeye hiç uygun değil karsanlar kötü demiyorum, bölge uygun değil 50d dışında daha fazla gazi aracı bu hatlara bakmalı
  11. ibrxhim9999

kurtköye gönderilirse nasıl olur
  12. ibrxhim9999

suçlusu kağıthanede çalıştırılması. yunusa cng tesisi açıp oraya gönderilmeli hem coğrafya (genellikle) düz hem yollar (genellikle) daha geniş. karsan bu iki koşulda gayet iyi olur. mesela 30A/30M'de mesela 65Adan kat kat daha iyi çalışıyor karsanlar. karşıda 17 gibi 0 engebe, geniş yol gibi...
  13. ibrxhim9999

hayır ilk sefer 05.50 ikinci seferi 06.15den 06.10a üçüncüyüde 06.35den 06.30a misali sefer aralıkları yine aynı sadece ilk seferden sonraki seferin arasındakı aralık azaltılıp, son seferden önceki seferin arasındaki aralık nedense arttırılmış saçma ama full solo karsan çalışan hatların nesi...
  14. ibrxhim9999

Havaalanları öyle de İstanbul trafiğinde otogara gitmek otobüsun sefer süresinden daha fazla olabilir
  15. ibrxhim9999

İETT ve Enteresanlıklar

çağlayanda hallederler
  16. ibrxhim9999

TM2 -> 17-09-2025 itibariyle Haftaiçi 85 seferin hareket saati güncellenmiştir. ilk ve son seferler dışında bütün seferler 5dk erken kalkacak biçimde düzenlemişler
  17. ibrxhim9999

Hangi konuda konusu geçti bilmiyorum ama tek ben mi 133GPdeki GPyi istanbul parktan geçtiğinden grand prix sanıyordum
  18. ibrxhim9999

İETT ve Enteresanlıklar

solo karsan ÇALIŞACAK.
Geri