Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. UfakParantez

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

iş çıkıl trafiği standart, eşrefpaşadaki arızalı otobüs tıkadı bizi ondan sonra rahatladı bugün final edit inşallah: 1 saat 14 dakika sürdü, aynı sürde tee 515 ile gelmiştim
  2. UfakParantez

Bir saat oldu, lozan meydanından şirinyer karakol durağına yeni geleceğiz Keşke tramvaydan 304 e yürüseydim
  3. UfakParantez

72'deki bir temsa eşrefpaşada arızalanmış.
  4. UfakParantez

671 de belde, arkasına da 690 Kent LF (Solo) yanaştı. 671 yolcuyu topladı gitti, 690 ise saatini bekliyor
  5. UfakParantez

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

304 Tınaztepe-Konak Yolculuk 45dk sürdü (Papatya-Konak arası), eski mezarlıktan menderes caddesine kadar trafik vardı. Ayakta 10 kişiyle yanaştık Buradan Metroya geçtim. Bir Hatay (perondaydı, bindim) bir F.Altay (4dk vardı). Hatayda tekrar aktarma yaparak F.Altaya ulaştım. Meydan kalabalık...
  6. UfakParantez

aramızda altı-sekiz araç var
  7. UfakParantez

AS8166, Bornova aracı (garajının hakkını verircesine titriyordu) Biraz önce Evka-3 yönünde gördüm hatta
  8. UfakParantez

kısa yolculuk için koşarak yakaladığım 515'in içindeki 168 ekranı ile tünaydın
  9. UfakParantez

İzmir Ulaşımında Yaşadığınız Olaylar

yok la gerçekten, en öndeki kadın yolcu "lütfen sıraya geçer misiniz ?" diye uyarmıştı. 304 ile ilk tanışmam buydu
  10. UfakParantez

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

tarafımca bir ay on gün önce çekilmiş fotoğrafı da benden gelsin (259'dan çekildi)
  11. UfakParantez

bir benzer durumu 304'te yaşamıştım, tabi nazikçe uyarmışlardı.
  12. UfakParantez

galiba şanzımandan dolayıydı, 1 ay önce bindiğim bir Solaris'tede sorun vardı, her duraktan kalkışta boşa geçiyordu vites.
  13. UfakParantez

Bende görüyorum bir gün E-Karat, diğer gün Conecto III.
  14. UfakParantez

Muhtemelen Solarislerdeki font ile aynı, Çoğu Conecto II' nin Servis dışı tabelası da kalın yazılı.
  15. UfakParantez

2024'ün yağmurlu bir yaz günü yaşandı: Forum Bornova'dan eve dönüş yolculuğunun son ayağı olarak Konağa gelip otobüs beklemeye başlamıştım, bulutlar ise toplanmış ufaktan yağmur çiseliyor. Yarım saate yakın bekleyişin ardından 465 yanaştı, yağmurun şiddetini artırması ve uzun bekleyişin...
  16. UfakParantez

Eshot/İzulaş/İztaşıt Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı?

465'te calisan 14-058, Sağlık Ocağı durağında beklemekte.
  17. UfakParantez

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Acaba İstasyonlara insanların raylara düşmesini engellemek için kapı/bariyer kurarlar mı ?
  18. UfakParantez

ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT Otobüs Fotoğrafları

818'in Eski güzergahından son fotoğrafı, 13 Haziran 2025.
  19. UfakParantez

ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT Otobüs Fotoğrafları

2025 ağustos sıcağında tost makinesiyle çekilmiş 543 fotoğrafı
  20. UfakParantez

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Önce Bornova, şimdi F. Altay. Umarım çalışmaları okullar açılmadan evvel bitirebilirler.
Geri