Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. realakyoll

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Gazli olanlar gibi olursa leş otobüs bir işe yaramaz almasınlar öyle arabalar
  2. realakyoll

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Soyle yapabilirsin Bir tam tur bölgenin tamamlanınca bölgeyi belirleyip günlük periyot halinde paylaşırsan sıradan anlamış oluruz benim fikrim bu
  3. realakyoll

İstanbul’da En Çok Kullanılan Minibüs Hattı Hangileri

A27 gaziosmanpaşa aksaray topkapı Gaziosmanpaşa forum istanbul otogar davutpaşa ytü
  4. realakyoll

Savaş petrol araçlarının şoförleri alibeyköy tarafı için yorumum garaj olarak alibeyköyü kullanıyor ordan kilyos taraflarına gidiliyor bir süre sonra şoförler tepki gösterecektir ama ne zaman olur bilemem
  5. realakyoll

Yıllar sonra gop bölgesinde yine savasin aracı 55bler bittikten sonra tm16 da da savaşın aracını görmek iyi geldi ama hurda temsa lar hariç
  6. realakyoll

TM16 da 1845 Denk geldi yolculuk yapıyorum
  7. realakyoll

Çünkü alibeyköy de sultangazi araçları çok aşırı artmis gözümün önünde o kadar çok otokar vardı ki ilk gününde bile böyle gormemistim şu tm16 ya gidene kadar procitylerine denk gelirsem eskileri yad ederim 😃 yeni araçtan eğlenceli birşey çıkacak mı bakariz
  8. realakyoll

Okudum birisi, uzun uzun paylaşmış İETT sanki mahkeme kararından sonra savaşa ceza vermeye çalışmış gibi birşey bu tatil bitimine kadar bunun çözülmesi lazım ama
  9. realakyoll

Bu savaş petrol işi boka sarmış İstanbul'un her yerine otobüs veriyorlar el2 ne ya😀😀😀 arada 50h ye de gitsinler İETT leri yerine yemin ederim neler oluyor bu periyotta neler
  10. realakyoll

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Yıllarca savaş petrolün temsalari ile işimize gücümüze gittik kafama klima menfezi düşmüştü,😀😀 o temsa da 40b bölgesinde onlarda yok olsa harika olur
  11. realakyoll

40B 59RS bölgesinin aracı bir arızası vardır muhtemelen şu temsalar da aradan yok olsa iyi olacak
  12. realakyoll

Savaşın bir kaç hurda temsasi vardı a kodlu onları biliyorum ama bunlar nereden düşüyor bakalim
  13. realakyoll

A-1649u Alibeyköy de gördüm 50V de savaş harici araçlar da gelmeye başladı anlaşılan gözüme çarptı gençler açıklar mısınız
  14. realakyoll

Savaşta hiç 15 yok 12-13-14 vardi 14lerin sayısı da çok az Sıra ile süresi dolanlar değişiyor Hepsi aktif olabilmesi için iç dizaynlerine kadar sıfırlanması lazım kafama kenar tavanlik düşmüştü B-1850 de 😂
  15. realakyoll

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Şöyle diyeyim bu depar yıllar önce vardı islambeyde altyapi çalışmasından sonra kaldırıldı belli saatlerde diğer civardan gelenler için iyi olabiliyordu ben çok kullandım kendisini zamanında ordan biliyorum
  16. realakyoll

B-1874 2013 Olan Otokar kentini 2025 Kent LF olarak değiştirmiştir kafasında kamera var ordan anlaşıldı 😂 Darısı 1872 Ve 1890a
  17. realakyoll

Bence şöyle bir şey var kardeşim sen o Anadolu tarafında oturuyorsun yeni hat sahibisin o bölgedeki hatlara gecmez misin oholarda bazı bolgeler hariç değişimler yapılabiliyor
  18. realakyoll

İett Ve ÖHO En bakımlı Araçlar

Anadolu yakasında bir tane araç var o giderse üzülürüm Avrupa'dan sırf o otobüse bile binmek için bile gitmiştim 34NOT53 plakalı araç C-263-264-265 3 inden biri olacaktı geçen seneden sonra nasıldı bilmiyorum ama geçen seneye kadar en bakımlı eski conecto olabilir bakin
  19. realakyoll

Bugün yanımdan geçti hala eski aracı ile sefer atıyor bakalım yeni araç her xaman iyidir
  20. realakyoll

İstanbul Öho Araçlarının Çalıştığı Hatlar/Bölgeler

Sarıyer bölgesine a bölgesinden araç gelmiş A-1611 bu bölgenin aslında güncellemesi lazım çorba gibi oldu 50h 58n 40b 59rs bölgesi tam guncellenmesi lazım mercimek çorbası kıvamına geldi
Geri