Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Onur

Kullandığınız Sabit Ev İnterneti Paketleri Ve Aldığınız Hızlar?

Antalya'ya bugün dönebildim, az önce evimden ölçtüğüm sonuç;
  2. Onur

Cities Skylines Şehirleriniz

Bilgisayar eski olduğundan Cities 1'i bile zar zor çalıştırabiliyorum. Yine de;
  3. Onur

Ünlülerle Fotoğraflarınız

Mabel Matiz, Şubat 2013; Manuş Baba, Mart 2015; Gaye Su Akyol, Ocak 2017; Harun Can, Mayıs 2018; Melike Şahin, Eylül 2018; Aylin Aslım ve Kalben, Temmuz 2019 (ayrı tarihlerde başka fotoğraflarım da var);
  4. Onur

Kullandığınız Sabit Ev İnterneti Paketleri Ve Aldığınız Hızlar?

Antalya Kepez'deki evimde KabloNet 100 Mbps kullansam da bilgisayarımın eski olmasından ötürü tam verim alamıyorum. Köyde kullandığıma da gelirsek;
  5. Onur

Nostaljik Reklamlar

Son birkaç saniyesini kanal halen kullanmakta. Kötü olmasa bile, utanç verebilen bir nostaljik reklam soran da olursa;
  6. Onur

Bu adamı tanıyormusunuz?

Bu abi biri mi?
  7. Onur

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Ayrı amaçlarda (Mesela bir hesapta ulaşım fotoğrafları, diğer hesapta başka temalardan çekimler) kullanmayacaksanız tavsiye etmem. Zaten pro üyelik de aylık 125 lira (Türkiye'de bunu farkedecek kullanıcısı pek olmadığından da yıllardır zamlanmadı). İlk kaydoluşta kesilen KDV'yi sonraki aylarda...
  8. Onur

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Flickr'ı ben de kullanmaktayım. Şiddetle tavsiye ederim. 1000 fotoğrafı geçince pro hesap özelliği satın almak gerekebiliyor tabi. Bu özellik mobil uygulamasında daha hesaplı.
  9. Onur

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Aynı kapıya çıkmıyor mu? Ekran çözünürlüğü düşük olduktan sonra forumlarda, Instagram'da paylaşmak için 3 MP'i (2048x1536) gayet yeterli buluyorum ki fotoğraf öğrencisi olarak çekimlerimi 4,5 MP'lik çektiğim olmuştur. DSLR kameram 18 MP çekebilse de 3 yıldır 8 MP'lik çekmeyi tercih ediyorum.
  10. Onur

Kamerada yüksek megapiksel kaygım olmasa da zoom'unun iyi olmasını isterim. Kullanım sıklığım da normal seviyede diyebilirim. Alacağım kanal da fark etmiyor. Tabi yeni telefon yerine yüksek kapasiteli bir hafıza kartı alırsam (şu an takılı olan 16GB'lık) A31'i birkaç yıl daha kullanmaya açığım...
  11. Onur

Şu an kullandığım A31'in 128 GB'lık hafızası alarm vermek üzere, yaklaşık 10 GB'lık boş alanı kaldı. Bu nedenle çeyrek TB'lık (256 GB) bir model düşünmekteyim. Ekranı 1080p Full HD (ya da 720p) olduktan sonra 25 bin lira'dan ucuz ama güncel markalara açığım. 1440p, 4K gibi daha yüksek...
  12. Onur

İstanbul’un Kaybolan Meslekleri

İstanbul ile sınırlı kalmasını istemem açıkçası. Yani İstanbul dışındaki Türk şehirlerinde az biraz yaşayanı olmasını umarım.
  13. Onur

Profesyonel Güreş (Amerikan Güreşi)

Ayrıca, WWE'nin Avrupa turnesi kapsamında önümüzdeki iki hafta boyunca haftalık şovları (Pazartesi Raw ve Cuma SmackDown), Türkiye saati ile erken yayınlanacak. 31 Ocak'ta da yılın ilk büyük etkinliklerinden Royal Rumble, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta gerçekleşecek. Netflix'teki WWE...
  14. Onur

Türkiye'den Vize İstemeyen Ülkeler

Facebook'umda ekli, yazışmışlığım vardır kendisi ile. Noel'i İber yarımadası'nda, yılbaşını Hollanda'da kutlamıştı.
  15. Onur

Şuan hangi oyunu oynuyorsunuz?

Birkaç gündür Bioshock oynuyordum. Oyunun tam sonuna geldim, haliyle bölüm sonu canavarını yenmekte zorlandım.
  16. Onur

WoWTurkey isminizin anlamı / koyma sebebiniz ne?

Rumuz üretmek konusunda pek yaratıcı değilim. Forumda benden başka Onur adlı kullanıcı olmayınca da kolayca aldım, eski forumdaki gibi soyadımı ekleyebilirdim yoksa.
  17. Onur

History Channel Türkiye yayını sona erdi

1,5 yıl önce Kablo TV'den kaldırılması ile Kablo TV aboneliğimi sonlandırmıştım (halen KabloNet kullanıyorum). Tamamen yayından kalkması üzdü.
Geri