Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Capacity ve hoşdere.
  2. M

Seni anlayamıyorum. Bi ekonomik krizdeyiz diyorsun bi citaro talep ediyorsun üstelik cngli olanından. Bence herşeye rağmen citaro gibi kaliteli araçlara yönelmeli. Çünkü ekonomik kriz sadece halka var bizi yönetenlere değil.
  3. M

Otokarın camını açmaya kalkıyorum elim siyah oluyor. Karsanların camını açmaya kalkıyorum elim siyah oluyor. Mercedeslerin camını açmaya kalkıyorum elim siyah oluyor ve defalarca başıma geldi bu durum. Hiçte hoş olmuyor yani.
  4. M

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

Şu kire bakar mısınız. Bi insan işini severek yapmalı. Silsenize şu aracın içini güzelce, panelleri falan. Yok abi yok ya diyecek birşey bulamıyorum. Bi gidinde ellerin citarolarına bakın. Fotoyu şikayetvar com dan alıp kırptım üstünü.
  5. M

Malatya Motaş Duyurular

Çok itici görünüyor. Bu yapay zeka işinden iyice sıkılmaya başladım. Artık belediyelerin bu saçmalığa dur demesi gerekiyor.
  6. G1m9WQ8XQAAxFj3.jpg

G1m9WQ8XQAAxFj3.jpg

7. M

ESHOT Araç Filosu

Settap projesi kapsamında ESHOT filosuna iki adet elektrikli Bozankaya otobüs katılmış sanırım. Otobüsleri kadın şoförler kullanacakmış ve şehir merkezi ile Alosbi arasında ulaşımı sağlayacakmış. Hani İETT O4101 serisi Otokar alınmıştı ya aynı onun benzeri gibi birşey olmuş. Yani şartlı alım...
  8. M

İETT'den Haberler

Hee sonunda itiraf ettin😅
  9. M

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Buna göre yaklaşık 7 saat erken sonlanması gerekmez mi.
  10. M

Yolcu ne diye şikayet etmiş acaba erken kalkış oldu diye mi yoksa durağa uğranmadığı için mi
  11. M

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

Solo karsanlara bayılıyorum.
  12. M

Peronlara giriş alanını diyorsun demi düz bi yokuş var sonra sola dönüyorsun ya
  13. M

Sizce İstanbul'un Trafik Sorunları Nasıl Çözülür

İETT'ye ağırlık ver. Gel beni dinle kapattığın hatları geri aç.
  14. M

Öyle bi yorumu daha önce de duydum. O zaman aynı mantıkla yolları olabildiğince daraltırsak trafik de azalır araç sayısı da azalır. Dolayısıyla bu tezi reddediyorum. O kadar çok yol yapacaksın ki araç sayısı buna yetişemeyecek. Bak bakalım trafik oluyor mu olmuyor mu. Veya toplu taşıma...
  15. M

Türkiye Yüzyılı Nedir?

43 bin 950 lira.
  16. M

Köprülü kavşak yapınca da artmasın yahu😃 Ben ki şanlıurfa'ya opera binası yapılsın talebinde bulunan bir insanım. Düşünün zerre alakam yok orayla. Maksat Türkiyenin heryeri her anlamda gelişsin.
  17. M

Bence kurtuluş Çin tarzı mega hatta belki de fütüristik projelerdedir. YouTube'da sürekli karşıma çıkıyor. Çokta seviyorum.
  18. M

Anket: Bu Üç Operatörden En İyi̇ Operatör Si̇zce Hangi̇si̇ (2025)

Bence anket oylama yoluyla olsa daha hoş olurdu. Hepsi birbirinin aynısı bence. Veya hemen hemen birbirinin laciverti diyebiliriz. Hepsi birden birleşip hükümete tepki gösterseler ya halktan çok vergi alıyorsunuz diye. Ama göstermezler çünkü devlet onların trilyonlarca vergi borçlarını...
  19. M

Belki bi insanın hiç bi arkadaşı eşi dostu yoksa. Bu sadece düşündüğüm bi örnek.
  20. M

Türkiye Yüzyılı Nedir?

Yoktur öyle bi yüzyıl falan.
Geri