Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. blockytg

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

974 Karaburun-Yayla Güzergah: Karaburun - Bozköy - Tepeboz - Yeniliman - Hasseki - Sarpıncık - Parlak - Salman - Yaylaköy Karaburunun kuzey köylerine hic eshot yok tek parlak ve salmana var oda urladan kalkiyor bu hatta midibusler calisir
  2. blockytg

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

bazi ring hatlar cift yonlu olmali (T3a ve T3b gibi). bazi ring hatlar gittigi yonden donmedigi icin ve O seklinde oldugu icin bazi yolcular belirli bir yone gitmek icin magdur olabilirler (cunku O nun diger tarafina gitmeleri lazim) bu sekilde 557 yi yada 598 yi gidis olarak...
  3. blockytg

Eshot Bizi Neden Aktarmaya Muhtaç Bırakıyor

en sacma buldugum sey bayraklinin alpaslan tarafi ile muhittin erener tarafina tek aracla gidilememesi en azindan ya 557 yada 598 i o taraftan gecirebilirler ikiside alpaslandan geciyor
  4. blockytg

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

evet bende ondan gormustum ama genelde oglenleri otokar kent ve sabahlari sultan/isuzu karisik goruyorum
  5. blockytg

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Ne kadar nadir bilmiyorum ama bugun 821 de otokar doruk vardi ilk defa gordum
  6. blockytg

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

oglende metro izban ve eshot (820, 827, 295, 608 vb.) orta dereceydi hic bir cakili hat gormedim
  7. blockytg

Bu arada kimsenin yazdigini gormedim o yuzden yaziyorum ukome kararlarinda 884 no.lu Yukarı Şehitkemal - Biçerova İzban - Bozköy ring hattı var
  8. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

insallah
  9. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

evet nerdeyse her odada odayi cevreleyen catlaklar var
  10. blockytg

Güncel Depremler Bilgi

Izmir menemenden cok kotu hissettim zaten en ust kattaydim bina gercekten yikilcak sandim son dualarimi ediyordum ama cok sukur sag salim ciktim
  11. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

697 ye bindim ama 806 ya binmedim, 697 ye bindigimde otokar kent vardi ama 806 da hep karsan atak gordum
  12. blockytg

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

858 İzmir Otogar -> Bayındır Plaka/Filo No: 35 CKA 277 (iztaşıt) Marka/Model: Otokar Kent lf Doluluk: 10 kişi Parkur Süresi: 1 saat 49 dk Sefer: 09:30 872 İstasyon -> Hacı Sinan (Ring) Plaka/Filo No: 35 CKA 194 (iztaşıt) Marka/Model: Karsan Atak Doluluk: 5 kişi Parkur Süresi: 24 dk Sefer: 15:30...
  13. blockytg

chatgpt ye halkapınar hatlarını söylediğimde bunları verdi 😀 77: Nafiz Gürman-Halkapınar M. 78 Konak-Halkapınar M. 125 Bornova-Halkapınar M. 140 Karşıyaka-Halkapınar M. 147 Buca-Halkapınar M. 148 Gaziemir-Halkapınar M. 240 Bayraklı-Halkapınar M. 253 Çiğli-Halkapınar M. 335 Menemen-Halkapınar M...
  14. blockytg

153 Kemer Akt. -> Çamkule Plaka/Filo No: 35 HB 7282 (izulaş) Marka/Model: Otokar doruk Doluluk: 13 kişi Parkur Süresi: 16 dk Sefer: 13:00 505 Çamkule -> Bornova M. Plaka/Filo No: 35 U 2055 (09 - 188) Marka/Model: Bmc procity Doluluk: 50 kişi Parkur Süresi: 47 dk Sefer: 13:35 60 Pınarbaşı ->...
  15. blockytg

İzmir Ulaşım-Büyükşehire Meclis aracılığıyla iletilecek önerileriniz istekleriniz

cevre yolundan girip katip celebi universitesine ugrayip yeniden cevre yolundan mavisehire girer
  16. blockytg

Mazide Kalmış ESHOT/İZULAŞ Hatları

evet biliyorum ama onceden varmis 47 diye galiba 2003 civari yoksa niye gostersin 2003 eshot sitesinde
  17. blockytg

bir ara sehir rehberinde konak-yenitepe evleri olarak gosteriyordu ama demekki cok eskidende varmis bu numarali hat
  18. blockytg

47 hattinin ne oldugunu bilen varmi? eshotun 2003 sitesine bakiyorum ama baska biryerde bu hat hakkinda bilgi bulamadim
Geri