Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi - Yht

Ankara-Sivas arası YHT açıldığında bile seferlerde sıkıntı yaşandı. Hem seneye açılacak hatlar hemde 2027 de açılacak Delice-Çorum ve İzmir-Ankara YHTleri eklenince yeni setler gelmiş olur. Zaten bu dört hat ertelene ertelene bir hal oldu.
  2. Y

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

21:15 879 Gaziemir Semt Garajı-F.Altay Öztepe-F.Altay arası arka arkaya 879 denk geldiği için koltuklar doluydu sadece. 22:03 F.Altay-Şehitlik arası M1 DEÜ hastanesine kadar koltuklar doluydu. 23:17 Narlıdere İtfaiye-Poligon arası m1 Metro geç geldi garip şekilde bir yavaşlık var. Oyüzden...
  3. Y

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

DEÜ hastanesi istasyonuna bugün tekrar yolum düştü. Yapılan çıkışa tekrar baktım. Yönleri ikiye ayrılmış. İnciraltı yolu tarafına asansör yapılacak gibi gözüküyor. Üst tarafında tamamen toprak ve yol yapım işi bitmek üzere. Sadece merdiven çıkışı açık bırakılmış. Yürüyen merdiven ve asansör...
  4. Y

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

İmkansız. 2022 de oldu onların süresi var. Ozaman olan süreç 4 ay kaybettirdi. Şuan olmaz artık
  5. Y

551 Balçovadan geçtikten sonra baya yolcu toplamaya başladı. Metro sık çalıştıktan sonra 969 solo dönmesi cidden faydalı olmuş. 684-675 pik saatlerde kalabalık olması normal. Yukarıda yazıldığı 8-82 dışında aktif hat sayısı çok az olduğu belli oluyor. F.Altayın yükünü şu sıralar...
  6. Y

@enstanya Bu muhabbet 4 sene önceki ihale tartışması için yapılmış. Ama ısrarla neden haber yapıldı. Anlamak güç.
  7. Y

Sanmıyorum. Videolu halini izledim. Ray değişimi yapan kişilerden biri F.Altayda dört makas değişecek diyordu. Muhtemelen Kaymakamlıktan son sefer uzatılır ve 5 dakikada bir olan süre Kaymakamlık-Evka 3 arasında tamamen işleyebilir.
  8. Y

Fuar kazıları yapıldığı için bir sene içinde tüm kazılar tamamlanmış olucak. Ancak etap etap açılması için tren ihalesi yapılıp bir sene içinde gelmesi gerekiyor. Tren durumuna göre açılabilir. Eğer Buca metrosu M1 gibi planlansaydı. Çoktan etap etap açılmıştı.
  9. Y

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

Olmaz. Üçyoldan Karantina-Karşıyaka-Mavişehir şeklinde uzatılacak.
  10. Y

Çok sürmez. Tramvayla ve izbanla gitmeye devam eder. Ben olsam dönerken diğer kapıdan tramvayı kullanırdım. İzbanı bugünde gördüm bugünde kalabalıktı. @dragi35 Senin denk geldiğin izban saatleri belli olmuyor. Sabah eğer bölgesel trenler hızlı geçerse çakışmazsa izban bu sefer 10 dakikadan az...
  11. Y

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

Bence yılbaşına yetişir. Testlerin çok uzun süreceğini sanmıyorum.
  12. Y

Sinyalizasyonda sıkıntı yok. Zaten 5,7,82,321,305 geçen yıldan beri seferleri az çalışıyor. Orada tüm yük 6 ve 8 de oluyor genelde. Aziz başkan zamanı olsaydı bu hatlar çoktan aktarmalı olmuştu. :D Şimdiki yönetimler böyle yapmak istemiyor. Hemde F.Altay Aktarma merkezi gibi yeri boşa düşürmekte...
  13. Y

İzbanda ücret artmasına rağmen doluluk yüksekti bugün. Ancak öğrenciler sanırım 800 ve 602 ye yığılmış. Bayraklı tünelinde ufak bir kaza olduğunda yada İKÇÜ-Çiğli arası çevreyolunda çalışma olunca maalesef Çiğli trafiği alt üst oluyor. İzban aktarma olsada ücret yine yükselecekti. Maalesef...
  14. Y

Metro etkisi. Bugün m1 kullandım. 21:00 de İzmirspor-Balçova arası koltuklar doluydu. F.Altay da 21:30-22:00 arası gözlemlediğim kadarıyla 6-7 boş şekilde geçti. Dönüşte Tramvay F.Altay-Gazi Bulvarı arası koltuklar doluydu sadece. M1 Çankaya-Hatay arası yine koltuklar doluydu.
  15. Y

Eshot Bizi Neden Aktarmaya Muhtaç Bırakıyor

Zaten yük trenleri gece geçmeye başlıyor. O halledildi. Tek sıkıntı Bandırma, Isparta ve Denizli trenleri pik saatlerde çakışıyor. Her trenin alsancağa girmesi evet vakit kaybettiriyor ama en çok kullanılan istasyon orası... Ayrıca kablolar düzeltildi o yaşanan durumlar ortadan kalktı...
  16. Y

O aslınsa TCDD istese bölgesel trenler menemen de, tire, ödemiş, denizli, ısparta trenleri Torbalı'da bitse müthiş rahatlayacak.
  17. Y

Çift başlılıkla ilgisi yok. TCDD belediye ile birlikte işlettiği halde belediyeden ray kirası parası alıyor. Büyükşehir buna itiraz ederken aktarmayı kaldırdı ama bürokrat ve meclis üyeleri aktarma gelsin diye mahkemeye gitmiş. Muhtemelen tekrar geri gelir.
  18. Y

Deü hastanesi yapılan çıkışta duvar döşemeleri yapılmaya başlanmış. Yılbaşına biter gibi gözüküyor.
  19. Y

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

Bence M8 hattı gibi kısa sürede deneme seferleri halledilip yılbaşında açıılacağını düşünüyorum. Ama uzaması gereksiz oldu. Yorumlar ve istekler dediğim gibi Marmaray ve metro aktarmalarında bıkmış insanlarla dolu. Halkalı-Kayaşehir bölgesi Marmaraya daha çok ücret ödemek yerine bu metroyla daha...
  20. Y

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Eshot garajı yakın ve İnciraltı bölgesinde metrodan sonra otobüsler azaldığı için pik saatlerde İztaşıta Eshot destek verebiliyor. Ancak Menemen bölgesine Çiğli ve Soğukkuyu garajı uzak olduğu için anca Bakırçay Üniversitesi,Sasalı Fen ve Villakentteki liseye kısıtlı şekilde destek olabiliyor...
Geri