Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. SERcan

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Ben artık Ankara’ya uzak yerlerin gelişeceğini zannetmiyorum. Bunun için bir kaç argümanım var. Artık Türkiye’nin nüfusu çok yavaş artıyor. Son yıllardaki bu gerçeği bir kenara bıraksak bile hem OECD hem de BM nin raporlarında da gelecekte Türkiye nüfusunda pek bir değişim olmayacağı yönünde...
  2. SERcan

Sayın Alp1 bende aynı şeyi düşündüm. Bir de bu aralar konut satışları çok artmış. Altın yatırımından çıkıp ev almak isteyen çok yatırımcı var anladığım kadarıyla. Bu iki gelişme de Dodurga için çok güzel bir konjonktür oldu. Bir de bir yandan faizler düşüş eğiliminde zaten. Dönemsel olarak iyi...
  3. SERcan

Sayın myrste21 yok mu sizde iyi haber. Hatırladığım kadarıyla siz de yoğun bir şekilde arsanızın kat karşılığı anlaşması işin müteahhitlerle görüşme yapıyordunuz. Sizden de son gelişmeler hakkında bir yorum alabilir miyiz?
  4. SERcan

Yavuz bey hayırlı olsun. Projeden aldığınız daire Dodurga bölgesinde değil mi? Eğer o bölgedeyse Dodurga’nın hangi bölgesinde?
  5. SERcan

Alacaatlıda şu an 138 tane satılık 1+1 daire var. Siz de görebilirsiniz
  6. SERcan

Haklılık payınızın olduğunu düşünmekle birlikte size tam olarak katılmıyorum. Bahse konu daireler sadece konut+ticaret olan parsellerde geçerli. Geri kalan diğer tüm parsellerde minimumum 150 metrekare zorunluluğu var. Hatırladığım kadarıyla konut+ticari olan parseller toplamın %20-30’u kadar...
  7. SERcan

Bi ara üşenmemiş tek tek konut parsel sayılarına bakmıştım. Aşağı yukarı 400 tane konut parseli vardı. Dodurga muhtarının söylediği gibi 70-80 parselde inşaatlaşma aşamasına geliniyorsa bu çok ciddi bir oran demektir. Ben şöyle anlıyorum; 2026 yılında konut parsellerinin yaklaşık %25’inde...
  8. SERcan

İnternetten baktım şimdi parklife’a Burası bir kooperatif ancak başka hiç bir bilgiye ulaşamadım.
  9. SERcan

Bu bahsettiğiniz TONA yapının kooperatifi fakat sayın Alp1’in belirttiği parsel farklı ve Gimat kooperatifinden bahsediliyor. Murathan bey projenin internet sitesini ya da inşaat firmasını belirtebilir misiniz?
  10. SERcan

11. SERcan

Sayın Musvar1 bahsettiğiniz her iki parsel TONA yapının özelleştirme idaresinden ihale aldığı tek tapu parseller. Karıştırmış olabilir misiniz?
  12. SERcan

Tona yapı çok sayıda inşaat bitirdi ve teslim etti. Bu parselde tek tapu ve tamamı kendisine ait. Neden bir müteahhit arayişına girsin ki? Ben bu konuda sizler kadar karamsar değilim. Bakın Tona yapı özellikle belirtmiş sınırlı sayıda ve referans ile diye. Eminin ki bi kaç gün içerisinde kendi...
  13. SERcan

@Uğur bey Tona yapının yeri pek iyi değil yazmışsnız. Ben bildiğim kadarıyla anlatayım. Öncelikle bahsedilen parsel 35 metrelik bulvar cepheli olup yakın parsellerde çok sayıda okul, ticari parseller ve hastane parseli var. Ayrıca yapılması planlanan göleti gören bir noktada. Eğer yapılaşmaya...
  14. SERcan

Tona yapı bi kaç ay önce 29970/4 ve 29973/5 parsellerini ihale ile almıştı. Her ikisini de tek tapu şeklinde aldı. Konum sanki burayı gösteriyor
  15. SERcan

Ada parsel verebilir misiniz? Konumunu tam anlayamadım. Tona yapı Beytepe’ye geçen ay Akçalı yapı kooperatifinin önünde yeni bir projeye başladı. Çok prestijli konut üreten bir firma. Hayırlı olsun Teşekkürler bilgi için
  16. SERcan

Yavız bey peki dairelerin lansman fiyatları ne kadar? Böyle bir ilan verdiklerine göre bir değer biçmişlerdir. Bölgedeki metrekare fiyatı az çok ortaya çıkar(en azından ilk inşaatlar için).
  17. SERcan

Çelikyurt inşaatın internet sitesine baktığımda Çelikyurt incek adında projeleri var zaten. O yüzden tahminim doğru değil. İnşaat Dodurga’da başlayacak demekki ve kat karşılığı anlaşması da yeni yapılmış
  18. SERcan

Burası büyük ihtimalle incek bulvarının bittiği Çevreyolu bağlantısının başladığı yer. Orada Çelikyurt inşaatın devam etmekte olan bir projesi var. Tahminim doğruysa tam olarak Dodurga diyemem. Daha çok incek-tulumtaş gibi
  19. SERcan

Alp1 hocam ben Dodurga’ya yakın olan alacaatlının dodurgaya sınırı olan bölgesinden bahsettim. Dodurga değil. Örnek veriyorum Gökkuşağı kolejinin ve Atabilge aka konutlarının yakınlarında çok fazla inşaat var
  20. SERcan

Hocam %30 emsal derken balkon gibi yerleri mi kastediyorsunuz?
Geri