İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlar komple karma çalışmaya başlamış gibi. 2025'ler de 12 metre giren her hatta çalışıyor sanırım.
749'da çalışan 2025 de gördüm ama çoğunluk 800'de. Seyrek tarafına çok 2025 geleceğini sanmıyorum karma bir tek Asarlık - Kent 2 tarafında oluyor gibi.

Ekstra olarak belirtmediğim kötü durumdaki bayağı sultan da satılmış sadece köylere ihtiyaç olanlar duruyor

Menemen İZTAŞIT 2025 (2026 da olabilir) Kent'leri aldıktan sonra 2022'de ilk aldıkları BIA ve BIR serisi kentlerin GKÖ'lerini söküp normal hatlara vermeye başlamış. Bayadır normal hatlara sultan girmiyor o yüzden ayrıca Akia Ultra LF araçlarının hepsini satmışlar. Aynı performansı İZULAŞ ve ESHOT'tan da bekliyoruz.
214 bu konuda ilk adım olabilir belkide sitede hem izulaş hemde eshot karma gözüküyor

bu arada uzun zamandır izulaş kentleri pek görmüyorum evka 3 civarlarına 111 449 67 gibi hatlarda izulaş temsa çalışıyor (449a arada doruk giriyor)

214 bu konuda ilk adım olabilir belkide sitede hem izulaş hemde eshot karma gözüküyor

bu arada uzun zamandır izulaş kentleri pek görmüyorum evka 3 civarlarına 111 449 67 gibi hatlarda izulaş temsa çalışıyor (449a arada doruk giriyor)
Özellik Doruk ve Kentler hep arızada zaten (daha çok Doruklar) Temsaların çoğunluğu eksiksiz çalışıyor

Hangi araç olduğunu hatırlamıyorum ancak 125'de GKÖ'lü bir otobüse binmiştim.

Bu arada İzulaş'a araç alınması lazım, çalıştığı hatlarda araçlar yetmiyor. Belki otogar onlara geçerse (kim bilir ne zaman) alım için bütçe çıkarabilirler.
830 için yapıldılar onlar ama fazla yapılmış diğer hatlarada giriyor 229,429 da arada bende görüyorum ama orta ve arka ekranları siyah poşetle kapalıydı

Menemen İZTAŞIT 2025 (2026 da olabilir) Kent'leri aldıktan sonra 2022'de ilk aldıkları BIA ve BIR serisi kentlerin GKÖ'lerini söküp normal hatlara vermeye başlamış. Bayadır normal hatlara sultan girmiyor o yüzden ayrıca Akia Ultra LF araçlarının hepsini satmışlar. Aynı performansı İZULAŞ ve ESHOT'tan da bekliyoruz.
Bende neden uzun zamandır akia görmüyorum diye düşünüyordum meğersem satılmış.

• Beğen
Tepkiler: Kav
Akia hep sıkıntı mı oluyordu. Foça ve Seferihisar iztasit yeni araçları hep Otokar olmaya başlamışti. Şüphelenmistim. Bu arada bende Seferihisar tarafında akia görmüyorum. Sanırım onlarda sattı 😁
Seferihisar'da Akia yoktu Isuzu Novociti, Citiport ve Kent var bir de iki kapılı Iveco Daily minibüsler vardı onlar satıldı

Bence otokardan ilerlemeleri mantıklı. Hem çoğu ilde var hem de ESHOT’un elinde 1000’e yakın otokar var. Bakım konusunda avantaj sağlıyordur.

Geri
Üst Alt