Yol calismasi yapip uydurmuslar, bir süredir de test ediyorlardi artik resmi oldu
oradan bosa cikan beldeler normal hatlarda calisiyor.
oradan bosa cikan beldeler normal hatlarda calisiyor.
geziyorlar. Bir gün başka hatta bir gün başka.bosa cikan beldeler normal hatlarda calisiyor.
Çakal Garaj’daki tek tük GKÖ’luları Mersinli’ye verip orada çalıştırsınlar ya da validatör alımıyla araçlara validatör taksınlar. Açıkçası ben 988’in 3 soloyu tıka basa edebilecek kadar dolu olduğunu gördüm. Halinize üzülüyoruzKonaktakiler son model Eshota binerken bizde kemalpaşada hurda temsalarla gidiyoruz
Evet öyle ego>eshot iett>eshotEshot>İETT
diyen @Atabey
0/10 ragebaitEvet öyle ego>eshot iett>eshot
[automerge]1771865425[/automerge]
Neden beğenmediği belli yazdığım yorum da ben haklı görüyorum çünkü iett eshottan daha iyi ego eshottan daha iyidir
0/10 ragebait
O video çekilen yolda kalması normal. Narbel yokuşu her otobüs için çok zor. Zaten 2024 yazından beri Narbel yokuşunda kalan bilmem kaçıncı Procity vakası oldu. Belde ve Otokar lar 971 ile Narbeli rahat çıkıyor. Ama özellikle Procity vermeleri tuhaf.
Belde çıkıyor procity çıkamıyor nasıl ya ayrıca @Karatas10 hocam sizde de her gün otobüse saldırıyorlar onu ne yapacaksınız?O video çekilen yolda kalması normal. Narbel yokuşu her otobüs için çok zor. Zaten 2024 yazından beri Narbel yokuşunda kalan bilmem kaçıncı Procity vakası oldu. Belde ve Otokar lar 971 ile Narbeli rahat çıkıyor. Ama özellikle Procity vermeleri tuhaf.
Zaten de öyle tekirdağ da sıkıntılı @59Yunus34 bu mesajı tekirdağ ulaşım haberlerine kısmına taşırmısınız o da sıkıntılı
Araçlar komple karma çalışmaya başlamış gibi. 2025'ler de 12 metre giren her hatta çalışıyor sanırım.Menemen İZTAŞIT 2025 (2026 da olabilir) Kent'leri aldıktan sonra 2022'de ilk aldıkları BIA ve BIR serisi kentlerin GKÖ'lerini söküp normal hatlara vermeye başlamış. Bayadır normal hatlara sultan girmiyor o yüzden ayrıca Akia Ultra LF araçlarının hepsini satmışlar. Aynı performansı İZULAŞ ve ESHOT'tan da bekliyoruz.
evet geçen gün 748 e bindiğimde fark ettim fakat yazmayı unutmuşum.Menemen İZTAŞIT 2025 (2026 da olabilir) Kent'leri aldıktan sonra 2022'de ilk aldıkları BIA ve BIR serisi kentlerin GKÖ'lerini söküp normal hatlara vermeye başlamış. Bayadır normal hatlara sultan girmiyor o yüzden ayrıca Akia Ultra LF araçlarının hepsini satmışlar. Aynı performansı İZULAŞ ve ESHOT'tan da bekliyoruz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.