Otobüs Aş'deki Temsalara yıllarca bindim. Size katılmıyorum. Çok rahatsızlık veren gürültüsü vardı.Temsa gayet te mükemmel araçlar gayet te konforlu bilmeden bilmeden konuşmayın Plus modelleri gayet iyi
Otobüs Aş'deki Temsalara yıllarca bindim. Size katılmıyorum. Çok rahatsızlık veren gürültüsü vardı.Temsa gayet te mükemmel araçlar gayet te konforlu bilmeden bilmeden konuşmayın Plus modelleri gayet iyi
Bu görsel 29 Nisan 2020'de paylaşılmış. O40072022 yılında İETT'ye geçtiler diye duymuştum.2022 diye biliyorum gelmelerini.
Ben plus modellerinden bahsediyorum hocam yeni modellerden eskiye göre bakmamak lazım Otokardan daha iyi araçlar plus modelleri dediğim gibi hayat İstanbuldan ibaret değil hocam.Otobüs Aş'deki otobüslere yıllarca bindim. Size katılmıyorum. Çok rahatsızlık veren gürültüsü vardı.
Otokar Mercedes ve MAN'dan sonra en iyi marka bana göreBen plus modellerinden bahsediyorum hocam yeni modellerden eskiye göre bakmamak lazım Otokardan daha iyi araçlar plus modelleri dediğim gibi hayat İstanbuldan ibaret değil hocam.
Fikrinize saygı duyarım ama kaliteden baya düşürdüler.Otokar Mercedes'den sonra en iyi marka bana göre
O yerdeki çıkıklar olmaya devam ederse ve koltuk düzenini iyileştirmezlerse gözümde hiç çok iyi olmayacakTemsa gayet te mükemmel araçlar gayet te konforlu bilmeden bilmeden konuşmayın Plus modelleri gayet iyi
KM12 hattında Citaro G'ler çalışırken kadın şoför vardı diye hatırlıyorum.Bugün K1784’ü kadın sürüyordu. Körüklüde kadın şöför hiç görmemiştim
Avrupa yakasında daha sık sanırım. 146, HT29, HS2'de görmüştümBugün K1784’ü kadın sürüyordu. Körüklüde kadın şöför hiç görmemiştim
Sadece İETT değil A-1871 veya A-1862'de başörtülü abla görmüştüm. ÖHO/OAŞ'da gördüğüm ilk kadın şofördü çok şaşırmıştımIett de son dönemde kadın istihdamı arttı hatta zorunlu hale getirildi
Savaş Petroldede 2 tane kadın vardıSadece İETT değil A-1871 veya A-1862'de başörtülü abla görmüştüm. ÖHO'da ilk gördüğüm kadın şofördü çok şaşırmıştım
Artık ayrım olmadığı genel anlamda söylemiştim.Sadece İETT değil A-1871 veya A-1862'de başörtülü abla görmüştüm. ÖHO/OAŞ'da gördüğüm ilk kadın şofördü çok şaşırmıştım
Küçük otobüsler bu hatların şoğuna olmaziett nin küçük otobüs alması lazım çok yoğun olmayan dar yerlerden geçen hatlar için 100 tane bile alınsa yeterli
36CY
92C
98G
97E
33M
26
26A
26B
29B
35D
57UL
59CH
64Ç
66Z
46KT
73Y
74
77Ç
78ZB
80T
90
90B
97KZ
98E
89
98TB
MK97
Gibi hatlarda kesinlikle çalıştırılmalı.
Daha önceden BMC procity alımı yapılmıştı. Yanlışım yok ise araçların bir kısmı DMO'dan bir kısmı da ihale yoluyla temin edilmişti.DMO’dan bu kadar yüksek alım oldu mu hiç? Bütün türkiyede.
Niye olmuyo normalde zaten yolcusu az güzergahı karmaşık ara sokaklardan geçen hatlar MK97 yogun belki aralarında sadeceKüçük otobüsler bu hatların şoğuna olmaz
Eyer Topkapıdaki Akialardansa müthiş bi haber bu
Ankara’ya Akia metrobüsleri DMO almıştı…Şu anlık herhangi bir alım yok, teslim edilmeyen araçlar alınacak, ihale harici iett alım yapmaz. Alım yaparsa ki akia 1-0 önde başlar.
[automerge]1772482838[/automerge]
DMO akia almaz bmc harici araç almaz
Hayır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.