Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Ben bugün keçiöreni aradım bizim komisyon raporundaki red sebeplerine gerekçelerimiz var ama bu büyükşehir tarafından kabul görür mü bilemiyorum büyükşehirle toplantı yapılacak düzeltilmesi istenilen şeyler neler onları düzelteceğiz toparlayacağız diyor ama ucu açık demeye getiriyor
Onlar da bilmiyor ve umutsuz

Ben bugün keçiöreni aradım bizim komisyon raporundaki red sebeplerine gerekçelerimiz var ama bu büyükşehir tarafından kabul görür mü bilemiyorum büyükşehirle toplantı yapılacak düzeltilmesi istenilen şeyler neler onları düzelteceğiz toparlayacağız diyor ama ucu açık demeye getiriyor
Nasıl gerekçesi varmış.
502 parseldeki hisse hatalarını düzeltmeden, KOP payını ayırmadan, direkt sanayi diye geçiremezsin...

Özgür Özel'e yakın medya, ikili hakkında olumsuz haberlere devam ediyor.

Keçiören olarak ABB'den destek gelmeyecek belli. İktidar bakalım destek olacak mı ?
130220.webp

Yani keçiören diyorki karar siyasi. Gidip pazarlığımızı yapacağız. Tutar mı şu ortamda tutmaz bence

Mansur Yavaş : "Kimse benim işimi yapmasın, dava ederim, benim yetki ve sorumluluk bölgemde olan bir işi ne ilçe belediyesi ne iktidar yapsın"
Madem öyle O zaman yol yap yol aç Ankara köy değil koca bir metropol olduğunun farkında değil! Gitsin beypazarına şu ilçeye bu ilçeye gübre tohum desteği versin yardım kartı dağıtsın senin işin bu değil Mansur!

Yenimahalle kuzey yıldızı göbek, görüyorum göbeğe trafik ışıklandırması aydınlatmalar yapılmış geçen seneye göre değişmiş çehresi umarım asfalt atılır emsal yükselir bulvar cepheler ovacık Batıkent gibi projelerle dolar. 20 sene oldu :)

Ekli dosyalar

• IMG_4257.webp
    IMG_4257.webp
    120.2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4259.webp
    IMG_4259.webp
    152.5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4258.webp
    IMG_4258.webp
    132.4 KB · Görüntüleme: 62
Emsal yükselir mi ki ?
bölge plancıların idare mahkemesine planı iptal ettirdiği dönemde çok fazla nüfus yoğunluğu olmasını nedeniyle plan iptal edilmişti..(15/20 madde vardı.biriside buydu mahkeme kararına aykırı olursa yine iptal davası yolu açılır)düşmesin emsalde yükselmesinden vazgeçtik.

birde güzel bir büyükşehir belediye başkanı var ki HERŞEY ÇOK YAVAŞ OLACAK.Ya da olamyacak protokol yolu kenarına yapılan duvarlar çökmüş ..ilgilenen var mı?

Geri
Üst Alt