Tema düzenleyici

Yeni Açılan veya Açılacak TV Kanalları

Konu sahibi
20250808_201410.jpg

Çocuklar Duymasın'ın misal ilk bölümleri TGRT'deydi. O yıllarda kanalın ortalama reytinglerinin kat be kat üzerinde reyting alınca o dönemki iddialara göre ATV, TGRT'den kazandığı paranın 2-3 katını verip transfer etmiş dizi daha da popüler olup reyting rekorları kırmıştı.

TGRT gereksiz yere sattı kanalı FOX'a. Zaten yeterince Amerikancı kanal varken bir de orijin Amerikan kanalına gerek yoktu.

Çocuklar Duymasın'ın misal ilk bölümleri TGRT'deydi. O yıllarda kanalın ortalama reytinglerinin kat be kat üzerinde reyting alınca o dönemki iddialara göre ATV, TGRT'den kazandığı paranın 2-3 katını verip transfer etmiş dizi daha da popüler olup reyting rekorları kırmıştı.

TGRT gereksiz yere sattı kanalı FOX'a. Zaten yeterince Amerikancı kanal varken bir de orijin Amerikan kanalına gerek yoktu.
Para varsa her şey olur

1998 senesinde falan TGRT, Show Tv'yi, bile sollamıştı, hani 95'lerde Kanal D ve ATV'ye BİMAŞ diyen Show TV

Konu sahibi
Keşke zaman makinesi olsada, 90'lara dönsek, Televole'nin bile bir keyfi vardı. Maradona'nın "Maraba Televole" deyişi ve sağındaki dayının hunharca gülüşü, hepsini boşverdim, Susam Sokağı'na bile razıyım...:cry:😭

Konu sahibi
Kurabiye canavarı'nın aslında kursağından tek bir gram bile kurabiye geçmeyip, adının hakkını veremeyişinin hüznü ile sağa sola dağıtması, koskoca bakkal esnafı dayının 2.20 cm'lik dev gibi bir dingile minik kuş deyişi, hayatı bir sepetin içinde (ne yer, ne içer, nereye s.çar belli değil) geçen, enginar brokoli karışımı, koca yürekli kırpık, sizleri özlemeyen var mıdır? Ama asıl büyük soru, büdü'nün edi'ye söylediği, o yanık türküde gizli: "Bazen büdüüü, bir sayı tut derler bana, ben hep o sayıyı tutarım, tuttuğum sayı .... Sahi kaçtı o sayı hatırlayan çıkar mı?:unsure:😊

Geri
Üst Alt