DedirtmediBu forma, WowTurkey’de “Bu sadece bir forma değil, Giresun’un kendisi” dedirtir.
B-bunu YZ yapmadı değil mi??VFL Wolfsburg takımı için alternatif (3.) formaEkli dosyayı görüntüle 76294
Hocam yadırgamazsanız bir şey soracağım
Sponsorlardan biri Spermbooster olmazsa almam quatro sincap-aslanıKomutanlarım, kendi yapay zekamla oluşturduğum, şöyle bir tasarım formayı şuraya kenara bırakayım, Okan Hocam, TV100'de konuşurken...
Ekli dosyayı görüntüle 78468
Ben oraları gönlümden geçen firmalarla doldururdum ama sonra telif melif cart curt sektörüne girmeyelim...Sponsorlardan biri Spermbooster olmazsa almam quatro sincap-aslanı
Spermbooster'a telif mi gelirmiş sincap aslan astsubayımBen oraları gönlümden geçen firmalarla doldururdum ama sonra telif melif cart curt sektörüne girmeyelim...
Binbaşım maaş iyi galiba, millet arsa alır, sen metrobüse yatırıyorsun...Spermbooster'a telif mi gelirmiş sincap aslan astsubayım
Bizimki metrobüs değil midibüs, okuluma kullanırımBinbaşım maaş iyi galiba, millet arsa alır, sen metrobüse yatırıyorsun...
Binbaşılığın yanında kasiyerlikte yapıyorsunuz wow helal binbaşıma...Bende en düşük emekli maaşımla Bugatti taksidine girdim...Bizimki metrobüs değil midibüs, okuluma kullanırım
Maaş da kasiyerlikten![]()
YZ yaptıDedirtmedi
B-bunu YZ yapmadı değil mi??
Wowturkey mod ekibi forması.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.