Sayın Wowturkey üyeleri merhaba,
Ne yazık ki platformumuzda Tcuab2023 tarzı kullanıcılar post ve rank kasmak için 1 mesajda yazılabilecek bir bilgiyi 3-4 hatta 5 gönderiye bölüp, sitemizde spam'a neden olmaktadır. Bu tarz ucuz numaraların bu siteye uygun olmadığını ve yönetimin aksiyon alması gerektiğine inanıyorum.
Birkaç örneğini buraya yazıyorum:
Ne yazık ki platformumuzda Tcuab2023 tarzı kullanıcılar post ve rank kasmak için 1 mesajda yazılabilecek bir bilgiyi 3-4 hatta 5 gönderiye bölüp, sitemizde spam'a neden olmaktadır. Bu tarz ucuz numaraların bu siteye uygun olmadığını ve yönetimin aksiyon alması gerektiğine inanıyorum.
Birkaç örneğini buraya yazıyorum:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara Esenboğa Havalimanı'nın üçüncü pisti ve yeni hava kontrol kulesine ilişkin basın toplantısı düzenleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
YORGUNLUK NEDENİYLE RAHATSIZLANMIŞ
Basın toplantısı sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Uraloğlu TGRT Haber muhabiri Aleyna Doğan'ın sorularını yanıtlarken fenalaştı. Soruları zorlukla...Uraloğlu, Türkiye'den 4 saatlik uçuş süresiyle 67 ülkeye ulaşılabildiğini ifade etti.