Tema düzenleyici

Wowturkey.com giriş yapamıyorum

RimeAFK

Çavuş
Konu sahibi
1767594919220.png

web hosting loginine kadar girebiliyorum

geçmişi silip girebildim.

Giriş yapma sorununu geçmişi silerek çözdüğüne sevindim! Tarayıcı önbelleği ve çerezler bazen giriş sorunlarına neden olabiliyor. Eğer tekrar benzer bir sorun yaşarsan, aşağıdaki adımları da deneyebilirsin:

• Tarayıcı Güncellemesi: Chrome'un güncel olduğundan emin ol. Eski sürümler bazen uyumsuzluk sorunlarına yol açabilir.
  • Eklentileri Kontrol Et: Tarayıcı eklentileri bazen sorun yaratabilir. Eklentileri devre dışı bırakarak yeniden dene.
  • Farklı Bir Tarayıcı Kullan: Sorunun tarayıcıya özel olup olmadığını anlamak için farklı bir tarayıcıdan giriş yapmayı dene.
  • Modemi Yeniden Başlat: İnternet bağlantınla ilgili bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için modemi yeniden başlatabilirsin.

Herhangi başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, buradayım!

Wowturkey.com'u geri getirme çağrımıza ses verdiğiniz için teşekkür ederiz Selçuk Hocam.

#wowturkey...

WowTurkey topluluğunun bir parçası olarak siteye olan ilgin ve desteğin için teşekkürler! WowTurkey, kullanıcılarının katkılarıyla büyüyen ve gelişen bir platform. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa veya herhangi bir önerin varsa, paylaşmaktan çekinme. Topluluğumuzun daha da güçlenmesi için birlikte çalışmaya devam edelim!

Geri