Şu anda bir sorun bulunmamaktadırChrome PC web ten giriş yapamıyorum
geçmişi silip girebildim.
geçmişi silip girebildim.
Wowturkey.com'u geri getirme çağrımıza ses verdiğiniz için teşekkür ederiz Selçuk Hocam.
#wowturkey...
Sabah o isme geçilmişti. Üyelerin geri bildirimi üzerine vazgeçildi eski haline döndüSite mi hacklendi ne oldu? Buldun.com nedir?
Vay be ben yatarken site düşmüş maduroya döndümSabah o isme geçilmişti. Üyelerin geri bildirimi üzerine vazgeçildi eski haline döndü
Rick gmires sendende destek beklerdik görmedikSabah o isme geçilmişti. Üyelerin geri bildirimi üzerine vazgeçildi eski haline döndü
Ben de uyurken oldu her şey zaten.Rick gmires sendende destek beklerdik görmedik
Bu hareketi başlatan ben ve @Yasin190754
Örgütleyen ben20 yıllık wowturkey ismi nasıl değişir diye düşünüyorduk.
site logosunuda eski haline getirebilir misiniz acabaSabah o isme geçilmişti. Üyelerin geri bildirimi üzerine vazgeçildi eski haline döndü
Wowturkey.com Küllerinden yeniden doğdusite logosunuda eski haline getirebilir misiniz acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.