Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Vaktinden Erken Gelebilen Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Vaktinden Erken Gelebilen Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

Bucali

Moderatör
Moderatör
Madem geç kalan hatları yazdığımız başlık var,neden dakikasında gelen hatları yazdığımız başlık yok(İstanbul tayfa kendinize uyarlayabilirsiniz)

Bence 303 ve 304 hatları en dakik hatlar,hatta erken dahi gelebiliyorlar
Sıra sizde

öyle bir eshot hattı keşfedersek Wowturkey adına ödül falan verelim,dakik olan bir hat bulamadım

• Haha
Tepkiler: Desinler
durun durun,bir keresinde 148 hattı akşam vakti 8 dakika öncesinden kalkmıştı,o gün dışında erken kalkan ya da gelen otobüs bulamadım

Bu başlığı güzergahı en uzun eshot izulaş iztaşıt hatları olarak değişse daha iyi olur sanki.

Bu başlığı güzergahı en uzun eshot izulaş iztaşıt hatları olarak değişse daha iyi olur sanki.
Madem geç kalan hatları yazdığımız başlık var,neden dakikasında gelen hatları yazdığımız başlık yok(İstanbul tayfa kendinize uyarlayabilirsiniz)

Bence 303 ve 304 hatları en dakik hatlar,hatta erken dahi gelebiliyorlar
Sıra sizde

Bu konu Açıldığına Göre. Vaktinden Erken Gelen Veya Erken Kalkan Araçları artık gelirse yazabilirsiniz

Örneğin Şu ... Hat ... Numaralı Otobüs ...'ta yerden 5 Dakika Erken kalktı.

• Beğen
Tepkiler: Desinler
Bu konu Açıldığına Göre. Vaktinden Erken Gelen Veya Erken Kalkan Araçları artık gelirse yazabilirsiniz

Örneğin Şu ... Hat ... Numaralı Otobüs ...'ta yerden 5 Dakika Erken kalktı.
Öyle bir şey varsa 15 gereksizi Konak'tan hep 5-6 dakika erken kalkıyor binemiyorum.Metroya üşeniyorum da

• Beğen
Tepkiler: Rime
durun durun,bir keresinde 148 hattı akşam vakti 8 dakika öncesinden kalkmıştı,o gün dışında erken kalkan ya da gelen otobüs bulamadım
2017 yılında arka arkaya gelen 3
268e ne demeli em arkadakine binip çok güzel bomboş gitmiştim tabi o zamanlar 268e sadece kentker girerdi yine kötü

2017 yılında arka arkaya gelen 3
268e ne demeli em arkadakine binip çok güzel bomboş gitmiştim tabi o zamanlar 268e sadece kentker girerdi yine kötü
Arka arkaya gitmede kimse YKM hatlarını geçemez, arka arkaya 3 tane 465 gördüm.İkincisine binmiştim,Kent LF idi,morg gibi kliması vardı

Öyle bir şey varsa 15 gereksizi Konak'tan hep 5-6 dakika erken kalkıyor binemiyorum.Metroya üşeniyorum da
Metro hayat kurtarır hocam 253'e binecektim demin 304ten kaçırdım zaten temsa varmış hiç binmedim. (oysaki man hayaliyle geldim ben Konağa diğer seferler ide bisiklet aparatı gösteriyordu mecburen metroya bindim

Metro hayat kurtarır hocam 253'e binecektim demin 304ten kaçırdım zaten temsa varmış hiç binmedim. (oysaki man hayaliyle geldim ben Konağa diğer seferler ide bisiklet aparatı gösteriyordu mecburen metroya bindim
Bende değil,metroyu çok gerekli olmayınca kullanmam.Kalabalıktan kaçınmak isterim

Konu başlığını "İzmir Ulaşımı Hakkında Yorumlama ve Tartışma"olarak değiştiriyorum.Olur mu?

Bugün 428 erken gelmiş ilk defa. Egekent 2 kalkışından en az 5 dk sonra benim bindiğim durağa geliyordu ama 4 dk sonra durakta olduğum halde otobüs gitmiş.

Konu görüntüleyen kullanıcılar